Taký ani nemáš v ankete PC XT starší ako ja sám, procesor 088 s taktovacou frekvenciou neuveriteľných 4.77 MHz, pamäťou 640kB (áno, 0.6 M a diskom 20 MB. Beat this
...som práve nedávno našiel jednu podobnú hru čo som mal na PMD-85-3 volala sa Fllopy bola o jednom kurčiatu čo riešilo rôzne úlohy a tá čo som teraz našiel je o Kravičkách ale je to dosť podobné aj ked nie celkom rovnaké » www.q-lympics.de/iq-marathon/...
ale neviem prejsť 34 level
ja som mal dakedy davno... hmm... mohol sa pisat rok 1992-1993, tak to som mal prvy pocitac... bol to notebook! nejaka stara 286-ka. Ale blizsie specifikacie odomna necakajte.
ježíš ja som mal asi 5 rokov keď sme si kúpili comodora to boli časy ešte niekde v pivnici je keby bol zaujemca predám za takých 9000000 však historický kus
Môj prvý PC je ten kt. používam ete aj teraz - nakoľko nemám na nejakí lepší , aj keby som už chcel !!! Ale tak aj tento je v poho !!! Procák : AMD Sempron s vytaktovaním na 1,8 GHz , Ramka : 512 MB , Hard disk : 80 GB - skoro v kuse plný !!! , Grafika : Ge Force FX 5200 - 128 MB , Zvukovka : integrovaná nejaká.
@24 chalan sak ty si povedal to na com teraz pisem s rozdielom grafiky, to mam GeForce 6100 256MB a zvukovka tu je AC 97 Audio, ale ta sa mi odpalila pod vplyvom gitaroveho efektu, tak mam novu
Didaktik M to bola zábava, teraz mám Didaktik Kompakt ale aj ASUS F5GL ale na osembiťaky sa zabudnúť nedá,mám síce eše aj kazety z hrami ale už len ako raritu.Diskety to bol veľký krok vpred, ale tie zháňačky to bola zábava.To už je historia.Bodaj by nie keď som ročnik 1974.Stále sa rád k nemu vriaciam.
80386 33Mhz, par desiatok mega disk (asi 60 mega, ale ruku do ohna by som za to nedal) a RAM par mega.. Malo to tusim ze Hercules cierno bielu grafiku, neskor som upgradoval.. K tomu som mal este 80486 ale tam si na parametre nespominam.. O nieco vyssie od tej prvej masiny..
A na zakladnej v pocitacovom kruzku som zazil aj PMDcka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
» www.q-lympics.de/iq-marathon/...
ale neviem prejsť 34 level
ale to uz bolo inak davnoooo
4MB RAM, 150MB HDD...
A na zakladnej v pocitacovom kruzku som zazil aj PMDcka..