Vy ste všetci pekne nechutní.Neviem,čo máte s tým sexom....už len to slovo je hnusné.Ale pamätajte si na jedno:Jedného dňa príde náš Pán,a každého odmení tak,ako si zaslúži.A tí dobrý pôjdu s ním do jeho domu a tých zlých uvalí do pekelného ohňa.Tam bude PLAČ a ŠKRÍPANIE ZUBAMI.Ale ešte je šanca,ešte stále máte nádej na zachranu,tak sa obráťte a kajajte sa!
Neviem,čo je na mne také nepochopiteľné.Veď uvážte,koľko ešte nenarodených detí už bolo ZAVRAŽDENÝCH,koľko rodín už bolo kvôli tomu rozbitých,koľko životov bolo zničených....a kde si myslíte,že to začína ? Skúste 3x hádať.Odpoveď má tri písmená...
@juwa ale prosím ta.... ! sex nie je príčina prečo sa rodiny rozvracajú... prečo sú nenarodené deti.. ale to, že ľudia sú sprostí a neuvedomujú si, čo môžu neviazaným sexom spraviť.. s tou teóriou o pánovi nesúhlasím, pretože nie som zástancom, že sex až po svadbe.. ale tak sex je podľa mňa určitá zodpovednosť a keď niekto je sprostý, tak je sprostý.
podľa mňa je sex prirodzenou súčasťou života a nemám nič proti sexu ak je z lásky so svojím frajerom/partnerom... a juwa ak máš s tým problém dobre, tvoj názor, ale kto ti káže do takých ankiet sa zapájať? btw je jedna vec povedať svoj názor a druhá presviedčať o ňom stoj čo stoj iných ľudí...
dokonale krásny nádherný milý a láskyplný trapas viac sa k tomu nedá povedať v nevykúrenom dome v zime v ktorom celú zimu nikto nebol len dve premrznuté telá na malom gauči ale bolo to krásne
@13 ta ty si p*******a ako hrom to masturbujes nad bybliou, ze?! a nespominaj moje meno bozie, lebo ja ..PAB BOH, na teba zopslem svojich anjelou pekelnych alebo rovno zavolam holohlavemu satanovy ze " pomocccccccc, je tu ta p*********a co ne************la, tak jej lezie maternica na mozog " a neruhaj sa mi smrtelnicka lebo ja som PAN
@nikeboy Bacha krpaty. Spravas sa ako absolutny, ale s prepacenim najvacsi curak. To ze niesi veriaci neznamena ze tu zacnes nadavat na nieco comu veria miliony ludi. Ja tiez niesom veriaci, ale hubu by som si urcite neotvaral. Mozes sa na tvojej primitivnej frajerine pekne popalit.
A k jej inteligenci sa nevyjadruj. Clovek ktory pise "biblia" s Y , by nemal sudit inteligenciu inych
ani jedna možnosť, nebolo to najhoršie, k tej babe som nič necítil, nelutujem že to bolo tak ako to bolo, mal som už aj lepší sex ako ked to bolo prvý krát, ale aj horší. prvý sex nebol vôbec nejaký výnimočný... bol rovnaký ako druhý, tretí... či barskerý...
prvy sex??hmm,ale bol peknyy a hlavne ze so mtu osobu miloval peknyy neznyyy tak asi kazdeho iny, Juwa-ja neviem kolko mas rokov,ani ma to netrapi,ale sex je jedna s najkrajsich veci ,na svete si ja myslim neechem ta odsudzovat, ale mas mylne informacie stymi rodinami atd...,
@42 ty kokot pojebany, by som ty zajebal tak sa polames. drz picu skurvysyne!!!! a nejeb tu kokotini, ked veris kokotom a picaam co veria nejakej prijebanej viere co zmasakrovala viac ludi ako hitler a stalin dokopi!! tak drz picuuu!!!
@nikeboy Neviem co ta tak rozculilo, a preco si sa mi hned ospravedlnil. Kazdopadne som jasne napisl ze niesom veriaci (tym myslim, ze neverim v tu omacku okolo toho)
Ale kazdy clovek je veriaci, ci veris na osud, ci veris v Boha, Alaha...to je jedno, podstata je ta ista
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale hlavne s človekom ktorého milujem
to už napísal niekto predo mnou, ale ja sa neopakujem
P.S.Ja nemám ani šajnu,kto je krutá funebráčka,
@juwa Nebudem vŕtať, ale prečo by mali byť nechutní Nie je každé počatie počatie z ducha svätého (ach)
inak .. prvy sex bol naprosto skvely .. a nezabudnutelny ..
ty vôbec nie si sebavedomý čo?
ja som súdila len čisto podľa tohto - "Sex nie je najdôležitejšia vec na svete.Je to totálna sprostosť a je to nechutné.NIKDY "
@pawliee Ja vlastne neviem, ale mňa baví kecať.
Juwa: svet nieje čierny a bieli...vždy záleží na vedomí, svedomí, úmysle a okolnostiach.
"Najoblúbenejšie mesto sveta: Ešte som neopustila hranice " tak jej demenciu treba asi xapat
@juwa "Jedného dňa príde náš Pán,a každého odmení tak,ako si zaslúži " Ano odmeni nas poriadnym grupákom ha ha ha ale len toho co si zasluzi
» www.birdz.sk/forum/aky-najle...
A k jej inteligenci sa nevyjadruj. Clovek ktory pise "biblia" s Y , by nemal sudit inteligenciu inych
Ale kazdy clovek je veriaci, ci veris na osud, ci veris v Boha, Alaha...to je jedno, podstata je ta ista
A len tak, aby si nezabudol
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!