Niet nad optimisticky začatý deň!No potom sa to zvrtne,obarím sa horúcou vodou,porežem sa na konzerve,veci mi padajú z rúk...Aj nabudúce začnem deň s úsmevom
- neviem, či bol úplne prvý, ale tento je najstarší... len dúfam, že sa to tohto roku nezopakuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nemozem pridat anektu ani nic podobne, preco?
Fúúúj,leje sa mi minerálka von nosoooom.....a tie bublinky....fúúúúj....to nieje fér,prečo vždy šecko spackám ? ....
I"m a prostitute robot from the future!
mam postihnute CSSko ako dokaz ze som ho robila sama! xD ocenujeme pracu postihnutych deti
a bolo to: 6. júla 2008
práve so dopozerala big fish... skvelý film.
Ale premazávala som, tak asi nebol úplne prvý.
Najväčším šťastím človeka je, keď môže žiť pre to, za čo by bol ochotný zomrieť.
Dnes sme si všetci do školy obliekli čierne tričká na znak smútku z vysvečka a chudák triedny nepochopil
-------prvý rok a pol čo som tu bola zaregistrovaná som nemala potrebu nejaký stav napísať
Surprised
Vytešujem sa z novej budúcej práce, a smejem sa na tom, ako rozsypane vyzerá väčšina stránok nového birdzu vo Firefoxe =D
zaujímavy naozaj
"ze stav"
Niet nad optimisticky začatý deň!No potom sa to zvrtne,obarím sa horúcou vodou,porežem sa na konzerve,veci mi padajú z rúk...Aj nabudúce začnem deň s úsmevom
- neviem, či bol úplne prvý, ale tento je najstarší... len dúfam, že sa to tohto roku nezopakuje
Pozerám sa z okna a vidím len hmlu....sneh nikde
pokúšajúci sa učiť kvantovú fyziku
to bolo, pár dní pred najťažšou skúškou toho semestra ale myšlienkami na míle vzdialený od fyziky
--------------------------------
26. júla 2010 o 00:25
já to tu nechápem
Som veľmi sklamný z hokeja ktorý sme dnes hrali. Takáto prehra je hanba,,,
OMG už som unawenáá aboli ma krrrrrrrrrk dem hajat
"pu pu pi du "
fakt úžasné
po 100 rokoch opäť na Birdzi
omg, co si ja bez neho pocnem?....
uz nie som teenager
Blacktears 24. januára 2009 o 10:01 · Ďalšie stavy »
it"s so simple to say hallo...so HALLO
sa smejéééééém na tom
Prepáčte ale ja nič nezažívam žiadne emócie či zážitky !
Super stav
fuuuuuuuuuuuha ... chce to pivooment!
fuuuuuuuuuuuha ... chce to pivo
oprava sry
...dnesny den je zatial dooost onicom...dufam, ze si budem mat co zapiisat do mojho zoznamu pozitivnych prvkov!
Po dvoch týždňoch zoologických terénnych prác na Muránskej planine som späť vidím že BIRDZ prešiel množstvom pekných zmien...už si len na ne zvyknúť
,,ach šecko je úplne easy..konečne mám nejaký ten dôkaz že som sa w škole tri roky len neflákala...jupíííí "
to bolo myslím keď som spravila výučný list.....
Aoojteee
Aaaaa........Jaa chceeem KDN !!! Hned !!(smajlík)