Tym to oslovujem vsetky dievcata nech napisu aky by mal byt ich chlapec. napr. dlhe,kratke, nagelovane vlasy... vysoky, nizky, ... cierno, hnedo blond - vlasy... mily, pekny, pravdovravny... modro oky...moderne obleceny, hip-hop... Ci viac chcete pekneho
Ked ti na tom tak zaleži si riadny psychopat maš byt taky aky chceš byt ty a nie ona čo uš nesi vobec slobodny budeš sa obliekat a vyzerat lebo si to niekto preja?
vsetky moje predstavy uzasneho chalana upadli do zabudnutia ked som stretla toho terajsieho a vyzorovo je skoro pravy opak toho co som si predstavovala na vyzore nezalezi hlavne je co ma ten clovek v sebe, ako posobi aky je a nech si hovori kto chce co chce je mi to jedno
rocker.. dlhe vlasy.... som zatazena na gitaristov ..ale moze byt aj basak .... alebo iny hudobnik ..... mal by mat rozum .... nesmie brat drogy( bo to som si uz zazila)... krasny usmev a nehorazne krasny pohlad .. ze staci ked sa na mna usmeje abo pozrie a zastavi sa vsetko okolo..hlavne by ma mal velmi lubit.. a aby som bola pre neho jedina .. mal by to byt clovek pri ktorom zabudnem na vsetky problemy na vsetko zle...mal by ma chapat... hmm nie som velmi narocna
@avra ... hmm nooo ved to tiez jasne ved som pisala alebo iny hudobnik ... bubenik by vyhovoval .. inak nemam rada pomenovanie bicman prosiiim nevolajte nas tak .. si predstav ja bubenicka on bubenik hmm pekna predstava .. jasne ze by to vyhovovalo by sme mali o com kecat ...
35. mne sa pomenovanie bicman paci ale ja tiez radsej gitaru...
btw......a flautista by mohol byt? videla som jedneho na youtube jak daval ale to bolo nehorazne dobre, sice do toho daval beatbox ale neva bolo to dobre aj tak aj ked tuto hip hopovu kulturu nejak nemusim jak si oni hovoria
no tak podla mna je jedno ako vyzera aj ked poviem ze sa mi pacia modrooky blondaci alebo modrooky ciernovlasy chalani tak aj tak by som mozno nakoniec chodila so zelenookym hnedovkasym je jedno ci je punker hoper alebo obycajny chalan...sice ten moj ma style hopera a pocuva punkrock ale aj hip hhop je blond s modrymi ocami...ale na tom nezalezi..je dolezite ci ma ta ma rad ci jemu na tebe zalezi a to iste z oboch stran ... proste je dobre najst si chalana s ktorym si rozumies a ktory ta ma naozaj rad a ktory ti veri!!!
@shroomy : ja ked sa mi faakt nechce hrat v dychovke co sa mi nechce nikdy ale ked sa mi uz faakt ze nechce ta hram na rumba gule..ale inak tam hram na bonga
kazdej babe sa paci nieco ine, ved skus zistit aky typ chalana sa paci tej, co sa ti paci ...ja osobne som skor na tmavych, ale nevylucujem, ze mojim zivotnym parnetrom nemoze byt blondak ..no a mal, resp. mohol by byt vyssi odo mna...a tak hlavne nech nie je kost a koza .....ale aj tak dolezitejsia je vnutorna, povahova stranka ..co sa tyka vyzoru, nehladam brada pitta..staci, ze mi moj vyvoleny bude sympaticky...som skromna, viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
GENTLEMANI VYMRELI!!!!!!!!
btw......a flautista by mohol byt? videla som jedneho na youtube jak daval ale to bolo nehorazne dobre, sice do toho daval beatbox ale neva bolo to dobre aj tak aj ked tuto hip hopovu kulturu nejak nemusim jak si oni hovoria
hlavne aby mal polodlhé vlasy!!!! na ostatnom mi AŽ tak nezaleži ...ale hlavne šibalský usmev a celkovo by mal byť blaznivý rocker