Prosím vás, viete mi povedať aký trest môže dostať človek za riadenie vozidla bez vodičského preukazu (nemyslím že ho vtedy pri sebe nemal, ale on ho vôbec nemá) s alkoholom v krvi? + ešte keď spôsobí dopravnú nehodu v ČR... kto to bude vyšetrovať? Slove
za riadenie bez vodičského bez spôsobenia nehody je odklad 2 roky minimálne + za riadenie pod vplyvom + nehoda no dievča pozerám že máš 14 takže stíhať ta nebudú ale pozdravuj teda rodičov
O vodicaku moze len snivat a zalezi od mnozstva alkoholu v krvi , ci je to do 2promile (posudzovane ako priestupok) alebo nad 2 promile (trestny cin ). Ked pises ze bol pri tom zraneny , tak podla mna to prinajlepsom skonci z poriadnou podmienkou , vodicak ak vobec uvidi , tak najskor za 5 rokov a este mastna pokuta +myslim ze ten druhy ma pravo na nejake bolestne ci co .Tak nejak by to skoncilo ak by to posudzovala iba slovenska policia ale budu spolupracovat aj z ceskou ..moj nazor
@mimma3@veronika145 slovenska policia do toho absolutne nebude zasahovat kedze sa to stalo v Cesku, rozhodujuce je to, kde sa to stalo nie jeho narodnost
Poznam pripad, kedy sofer zabil spolujazdca rychlou jazdou (bez alkoholu) a sice mal opletacky, ale neviem o tom, ze by siel sediet.
Takze ak nikomu nesposobil zranenia, alebo nikoho nezabil, tak teoreticky moze obist len s pokutou a najblizsich X rokov mu nedovolia spravit vodicak + niekolkorocna podmienka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja by som ho zavrel a kľúčik zahodil.
Takze ak nikomu nesposobil zranenia, alebo nikoho nezabil, tak teoreticky moze obist len s pokutou a najblizsich X rokov mu nedovolia spravit vodicak + niekolkorocna podmienka.