Nerada zaraďujem kapely podľa žánru v ktorom sú. Proste mi je jedno v akom žánri sa pohybujú, pokiaľ hrajú kvalitne. Metal ako taký (všeobecne) je môj obľúbený žáner a podžánre... to je už (viac-menej) jedno. Nájdem si v každom niečo.
tá možnosť že "pičoviny nepočúvam" sa mi nepáči...nepočúvam to, no rešpektujem iných že to počúvajú...sú horšie hudobné veci, ktoré sa mi nepáčia...napríklad slovenský rap...to je fakt facepalm pre mňa
zväčša nu-metal , hardcore , veselé folk/pagan kapelky, a síce to nepatrí do metalu ale rapcore podávaný od Cypress Hill sa oplatí vypočuť , napr piesne ako Can´t get the best of me , Trouble či Trouble Seeker, hlavne dačo originálne a zvukovo dobré , myslím že všade sa nájde dačo čo si rád pustím a to nielen v metale, hudba by mala byť pestrá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
+ @2
najviac čo ja viem ... gothic a heavy metal? .. neviem, ja neviem, veľa hodín je
.... ci?
Môj playlist sa pohybuje v intervale black, pagan, folk, DSMB a ako jediní power metaloví zástupcovia Blind Guardian.
uz dlhsie si ficim na tomto
ale ano core a screamo su gay
@flagrantine omg.. čo sem pletieš emo? a screamo nie je druh metalu!
piči všk ma vôbec nenapadol industrial industrial najviac asi
počúvam americký oldschooldeath !!!!