som ovečka, našla som si chutný obrázok ovečky, po čase som ale chcela zmenu no ostať pri ovečke... a tak som ju začala upravovať. raz som jej dala kravatu, druhýkrát okuliare, potom som zmenila pozadie, atd., až som sa dostala sem, ovečko-potápač pod vodou
@erixa heh preco ? tak uz ostava cakat len na vyjadrenie starej cinanky musime dufat ze sa cim skor vrati z Pekingu kde isla navstivit svojich 15 vnucat
Hahaha, kedysi tu bola nejaka vec, ked sa ludia stadialto na urcitej stranke snazili nakreslit pokemona za 30 sekund a bola to sutaz - dodnes som extremne hrdy na svojho Nidorana!
Lebo sa mi páčia farby,sú tam hory a evokuje mi to slobodu a zároveň som tam aj ja, ale nevidno ma tam poriadne, takže mi nevypisujú zoznámeniachtivci, či popíšem.
Vznik fotky bol nahodny, sli sme cez park a fotila som socham zadky a toto nejako vzniklo tiez... Som na fotke ale nevidno mi ksicht a zdalo sa mi to vtipne
inak na 50% profilovkách vobec neni vidno čo tam je, lebo je to také malé a príliš detailné
na mojej som ja (surprise surprise), ale z tej lepšej strany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
thank xiaomi
Dúfam, že dneska budeš proti tým slovincom dobre branic, a nie jak toten siamsky puk!
pretty self-explanatory
a vybrala som si pretoze milujem matičku Rus, rusov, Putina, komunizmus a ZSSR
No
Podobne nejako
na mojej som ja (surprise surprise), ale z tej lepšej strany
Apropo mojej profilovky
Som to ja a nikto iný !