Uz ste niekedy predstierali orgazmus? Alebo poznate niekoho kto predstiera? Mozu ho predstierat aj chalani? Predstierali ste len pri sexe alebo aj pri masturbacii pred partnerom? Preco ho vlastne predstierate?
predstierala lebo mam debilneho partnera ktory ma nevie uspokojit...chodime spolu rok on si dvakrat pichne a uz je hotovy...je to normalne?!nvm co mam robit..
@11 zmen partnera..ale je to aj tvoja chyba mas si s nim pohovorit...orgazmus nedostanes uplne vzdy ani ked je partner uplne super ...proste to zalezi aj od tvojej hlavy a podvedomia..staci ak ta nieco rozrusi a uz ho nemusis mat ..treba vsak o tom hovorit
aj muži môžu predstierať oragazmus. Hlavne, keď sa neurobia do partnerky, ale povedzme len napríklad do uteráka. Ten potom rýchlo schovajú pod posteľ a tvária sa blažene...
Aby som uviedla eci na spravnu mieru: ano, aj muzi mozu predstierat orgazmus. Totizto pri orgazme nemusi nutne dojst k ejakulacii(napr. po niekolkatom orgazme uz chlap nemusi mat v sebe nic).
a aby som odpovedla na otazka: ano, predstierala, ano,poznam a ano, mozu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
popros kamaratov
a na otázku: áno, aby som mu spravila radosť
ale,najdii si bokowku.. nehehe jedneho na rozprawaniee a druheho na pocit blazenosti..
nebudem tu pisat co robim a co nerobim..lebo zas by ma odsudzowali podla weku..
@21 také ako ty si to zaslúžia a nejde o vek
a preco s nim vlastne chodis?
a aby som odpovedla na otazka: ano, predstierala, ano,poznam a ano, mozu.
@31 nestoji ti to zato poucat, kto nechce nepochopi...