A k tomuto, no, ako som už písal pod jeden blog, je to preto, že muži sa musia v podstate viacej snažiť aby mali veľa žien, pričom ženy ak sú dostatočne pekné len v podstate dávajú súhlas k sexu
môj pohľad z reálneho života: je mi to vcelku úplne jedno, lebo niesom ani nepoznám v podstate nikoho (respektíve nemám s nimi žiadny vzťah), kto by bol tak ako to opisuješ v nadpise...
to sa da vysvetlit aj takto: Ked jeden kluc dokaze otvorit viacero zamkov, je to univerzalny super kluc, ale ked jednu zamku otvorite viacerimi klucmi, je to napi*u zamka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale neboj, to tebe nehrozí
A k tomuto, no, ako som už písal pod jeden blog, je to preto, že muži sa musia v podstate viacej snažiť aby mali veľa žien, pričom ženy ak sú dostatočne pekné len v podstate dávajú súhlas k sexu
môj pohľad z reálneho života: je mi to vcelku úplne jedno, lebo niesom ani nepoznám v podstate nikoho (respektíve nemám s nimi žiadny vzťah), kto by bol tak ako to opisuješ v nadpise...
@ikuto Ako môj kamarát tvrdí: "Keby som bol žena, asi by som dal každému. A prečo? Predsa môžem!"
zena - proste kurva