Každému, čo jeho je. Pokojne si pri tom pozerajte Teleshopping a hrajte sa na prezrelú paradajku a zázračný univerzálny krájač.
A žasnem nad predpokladom (narážam aj na dnešnú tému Sex počas menštruácie a veľa obdobných) zakladateľa, že sa mu cudzí ľudia budú verejne spovedať z toho,aké majú skúsenosti a ako sa im to páčilo.
Ináč odkedy som bola nahulená na prednáške o sexe a teta spomenula, že análny sex je do čreva je mi nepekne pri tekýchto témach. Ináč keď tak nadtým rozmýšlam pri anále má človek pocit, že sere dovnútra?...celkovo dosť oničom vec
A je kravina, totálna ktorú vymyslel istý priemysel na P. Lebo nevedeli čo od dobroty. Je to zbytočné, nepohodlné a úprimne to by som radšej do ucha... Postavené na hlavu takéto témy.... btv žiadna podotíkam Normálna zena ti to ani nedovolí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
není to lehký
nešel bych za nic
do lehké dívky
0:50
Dajte si do googlu análny sex a uvidíte, že 90% ľudí to má ešte radšej ako ten klasický .
A žasnem nad predpokladom (narážam aj na dnešnú tému Sex počas menštruácie a veľa obdobných) zakladateľa, že sa mu cudzí ľudia budú verejne spovedať z toho,aké majú skúsenosti a ako sa im to páčilo.
Skvelá téma ku pivu, ale na nete..
@narazuvzdornaa sak toto je este normalnejsia tema praveze
Ke sraní vole...
Ináč odkedy som bola nahulená na prednáške o sexe a teta spomenula, že análny sex je do čreva je mi nepekne pri tekýchto témach. Ináč keď tak nadtým rozmýšlam pri anále má človek pocit, že sere dovnútra?...celkovo dosť oničom vec