Justicia na slovensku je plna korupcie ako vsetky ostatne slovenske systemy. Ako priklad uvediem, ked niekto medialne znamy porusi zakon alebo dokonca z nedbanlivosti zabije cloveka (vid Zitny, Skrucany) dostane smiesny trest alebo dokonca len podmienku ale ked u nejakeho chudaka najdu par gramov travy pre vlastnu potrebu (nie, nie som zastanca drog) ide na niekolko rokov do chladku...
Jeeejda, to je toho.. Co Vas sudia, ze toho o tom tolko viete? Chyby su vsade. A boli a budu. Bodka. Kto nam sluboval spravodlivost, ked sme sa narodili na tento svet? Mne teda nikto, takze to beriem tak.
@Pernik No prepac, ze si nerobim tazku hlavu z niecoho, do coho ma vlastne nic a prepac, ze sa ani len nevysilujem riesit nieco, proti comu nemam ABSOLUTNE ziadnu moc. Ja viem, nazor skrachovanca.. A Ty by si bol najradsej taky ten hrdina, do na nafukovacej kacicke preplava oceany a dokaze druhy raz, ze Zem je gulata - alebo podobne velke ciny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
O Slovenskej justícii a celkovo o Slovensku si myslím len to najhoršie.
Jediné, ale naozaj jediné pozitívum Slovenska je krásna príroda, lacné cigarety a chlast...
To, že sú chyby všade znamená, že sa nemajú riešiť? To, že ti nikto nesľuboval spravodlivosť znamená, že na ňu nemáš právo?
"Jeeejda, to je toho.. Co Vas sudia, ze toho o tom tolko viete?"
...nad touto vetou len krútiť hlavou...