Chcem sa spýtať aký je váš názor na deti teda aj na mna ked ich vidíte niekde piť alebo sa válať po chodníku. Nehovorím že to nieje aj moj prípad ale spitá na mol som bola dvakrát inak nie kontrolujem sa. Moj názor je že sa mi nepáči ked niaka 14 chodí z
a podla mňa to s výchovou nemá nič spoločné.. mňa rodičia vychovávali najlepšie ako mohli a tiež som mala obdobie, kedy so mnou podobným spôsobom plieskala puberta..
začne to macherstvom ,končí to závislosťou..a pripadá mi to smiešne ked spolužiaci hovoria ako cez víkend idú piť a vtriede páchnu od cigariet..ale tak je to ich život.
Neviem prečo to stále dávate za vinu rodičom . Je to úplná blbosť . Už to píšem asi 10 krát ale vždy ma to nasere ked čítam ako tu píšete o zlej výchove . Ved mne v živote rodičia nič nezakázali a v živote som nič nevyviedla . Je to na človeku ako sa rozhodne . Môžu dávať rodičia kolko chcú zákazy aby nefajčil , nepil alebo nedávať mu vreckové ale ked je človek totálne sprostý tak tie prachy ukradne a na just sa sfajčí a spije
@majo16 nie je to len vec výchovy..ale napr. moji rodičia ma vedu k spravnosti moj oco nepije nefajčí nič..a stará sa o mna,ale tak predsa som uz vyskusala co je to alkohol cigareta a marihuana..ale žeby som bola takto zavisla to nie..ale z časti mas pravdu ak tomu človeku rodicica vsetko dovolia potom setko robi a stále
Podľa mňa s tým nič rodičia nemajú, keď niekto piť chce, tak bude, aj fajčiť, aj húliť aj všetko. Nikto mu to nezakáže, aj keby sa neviem ako snažili. Je to sprosté, keď tak niekto vyzerá v 14. rokoch každý víkend, ale ich vec. Závisí to hlavne od partie. A podľa mňa si tým obdobím prejde takmer každý
Iste, ja si tiež viem vypiť a robiť debiliny, ale mám na to patričný vek... v 14 som nevedela čo je to alkohol...
ako, nech si robia čo chcú, jediné čo mi vadí, že potom v rámci machrovania po mne pokrikujú " trpaslík!" pričom keby som mohla, im vyrúbem zodve zotri po papuli že by striezveli na mieste...
nepovedala by som že to záleží od výchovy.,.... skôr od úrovne na aký sa daná osoba zmôže
Nic s tym vychova nema...a zaraza ma ze vsetci tu ZASA picuju a pritom kazty to chce skusit...(neobhajujem cupky co sa pretrcaju s cigaretou a flasou v meste)
Ak je niekto spitý na mol alebo sa váľa po chodníku, tak je mi úplne jedno, či má 14, 18 alebo 50. Proste cvok, ktorý ešte neprišiel na to, že rešpekt tým u rozumných ľudí nezíska.
sidobre napisala dobretak ssisa priznala alezato zemas 16 sa mozes na mol spit?.. si nemyslim ..boze.. neviem jeto uz ako normal klasika to uz ide dobou ja viidm ze 14 rocne deti proste nemaju malinovku vruke ale alkohol alensi pomyslimm ze im uplne JEBE azenato dufam pridu ze im JEBE zo zivota... jasom namol nebola spita a ani nechcem aked budem chciet byt opita chcem mat dovod.. abyt starsia.. nepotrebujem teraz teraz mi staci radler anoto hnusne pivo ..
nič si nemyslím , tiež som sa sundaval v tom veku, a boli to najlepšie časy.. mne vadí skôr ked neaký starý ožran bije doma ženu a týra celú rodinu, to mi vadí..
môj názor? cigarety neznášam, nechápem tých ľudí ktorí s tým vôbec začínajú, a ešte k tomu v takom mladom veku, dnes už aj 9roční šlukujú.... a alkohol... isté množstvo-beriem, ok, niežeby som ja bola svätá, ale príliš veľa v mladom veku je zle! zasvinia si telo toxínmi skôr než dostanú občianku
@national geographic čo na mňa útočíš? Prečo by som sa hrala na dospelú? Chcela som sa len spýtať aký je koho názor a ty mi tu píšeš že som trápna. Neviem kto je tu trápny ale šak dobre...
mam len 14 uz som aj pila aj skusala fajcit.. nie ze by ma to nejak lakalo ale tak v partii.... rodicia s tym nemaju nic, pretoze ma vychovali dobre.. nehresim ani nic podobne.. nikdy mi nasi nic nezakazovali, len mi hovorili ze je to zle.. skusila som fajcit, a to mi stacilo.. uz naozaj viem preco to je zle.. a pit?? no tak podla situacie.. ale ved zabavit sa da aj bez alkoholu ci??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Najviac neznasam ked machruju potom este , ci uz baby alebo chalani.
Som sice nekonfliktny typ ale obcas by som chcel mat dovod na to ich vychovat fyzicky.
ako, nech si robia čo chcú, jediné čo mi vadí, že potom v rámci machrovania po mne pokrikujú " trpaslík!" pričom keby som mohla, im vyrúbem zodve zotri po papuli že by striezveli na mieste...
nepovedala by som že to záleží od výchovy.,.... skôr od úrovne na aký sa daná osoba zmôže