Neznášam, keď dakto vraví, ako sú menšiny oveľa lepšie ako my a ako má so všetkými výlučne pozitívne skúsenosti, len s bielymi (väčšinovými ľuďmi v našich končinách) zlé. Pičovina.
V mojej obci je ich dosť veľa. Nosia ohavné páperové bundy a nahlas si z mobilov púšťajú hiphop. Ale nechcem generalizovať, minule mi jeden predal drogy celkom lacno.
@ryu4 Jasné, však každý sme nejaký. Bolo by asi dosť nezmyselné a nefér voči tým slušnejším snehovým vločkám, keby sme si na základe početných skúseností s miestnymi variantami white trash urobili názor o všetkých spoluobčanoch tohto etnika, napríklad. A púšťanie zlej slovenskej hudby z mobilu ani nespomínaj .D @Nespiacakraska Uvidíme, čo sa z toho vykľuje, lebo zatiaľ tu moc vtipu nebolo (okrem jedného). Z mojej strany je to len nevinná reakcia na súčasné top fórum posledných troch dní.
hmmm... ak si chcel porovnat temu o ciganoch s bielymi, tak si to filologicky urobil zle, lebo nemozes porovnat bielu rasu s romskym etnikom, pretoze cigani nie su rasa ale iba etnicka skupina. Ak uz tak bazis po pozornosti lepsi by bol nazov "Aky je vas pohlad na slovansku väcsinu?" alebo akukolvek inu etnicku skupinu.
@billyjoe 1. Nebažím po pozornosti, ale vďaka za poučenie. Points taken.
2. Mojím zámerom nebolo poskytnúť super-duper-exaktné, dokonalé a filologicky korektné fórum. Písal som to narýchlo, išlo len o takú instantnú satiru.
3. Keď už, tak "rasa" je z vedeckého hľadiska dávno prežitý/irelevantný koncept.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. Mojím zámerom nebolo poskytnúť super-duper-exaktné, dokonalé a filologicky korektné fórum. Písal som to narýchlo, išlo len o takú instantnú satiru.
3. Keď už, tak "rasa" je z vedeckého hľadiska dávno prežitý/irelevantný koncept.
&ved=0ahUKEwjmnty8pqfTAhXFlSwKHfogBMgQ_AUIBigB&biw=1920&bih=950" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=caucas...