dám si balzám na odličovanie, potom Clen ´n´clear čistiaci gél a raz do týždňa masku na mastnú pleť- RYOR, to dostať v drogérii Dr. Og (alebo tak nejak)
Ja pozivam kremy,mlieka Garnier a myslim ze efekt po pouziti dost vidno,ale to uz zalezi od kazdej osoby jednotlivo,niektorym to pomahat ako asi aj tebe nemusi,ale este velmi dobry je Vichy znacka pre kremy,ale myslim ze to su viac pre starsie zeny ako mladsie,ten si mama dost chvalila prosti vraskam Ale u vsetkych druhov je rozdiel vyditelny po dlhsom pouziti ako len jednorazovo,cize treba cakat kym uvidis nejaky efekt
myslím, že som nikdy nemala lepší krém na tvár. neznášam pocit mastnej pleti, a tento krém je úplne úžasný. natreš sa, a necítiš sa mastná, ale zároveň je po ňom super pleť teda aspoň mne vyhovuje, iný už nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
dám si balzám na odličovanie, potom Clen ´n´clear čistiaci gél a raz do týždňa masku na mastnú pleť- RYOR, to dostať v drogérii Dr. Og (alebo tak nejak)
!!!
myslím, že som nikdy nemala lepší krém na tvár. neznášam pocit mastnej pleti, a tento krém je úplne úžasný. natreš sa, a necítiš sa mastná, ale zároveň je po ňom super pleť teda aspoň mne vyhovuje, iný už nechcem