pridu mi to tak skarede veci na pohlad, ze urcite to nebudem zvyraznovat este.. ako okej, ruky su mi stale vidiet, tak nalakujem, ale nohy mam aj tak schovane stale
Keďže mi vydrží podstatne dlhšie než na rukách, volím neutrálne farby hodiace sa ku všetkému, čiže prevažne čiernu (kt. na rukách nenosím, lebo si pripadám ako rebelujúca dvanástka), tmavo sivú a tmavomodrú.
@hoperpohroma tiež mám miernu hrôzu z chodidiel, ale nalakované mi pripadajú také..zakrytejšie
ja si vseobecne takmer vzdy lakujem nechty na cerveno, ja toho mam velacerveneho a milujem cervenu ale obcas sa pritrafi nejaka ruzova alebo zelena alebo fialova ael ozaj len obcas
francuzska manikura. kedze nohy si lakujem menej casto ako ruky uprednostnujem lakovanie tak, aby nebolo vidno odrast, popripade aby sa dal odrast zakryt vrstvou priesvitneho laku.
tmave farby nikdy, z toho tie nechty len zltnu a odrast je hned vidno.
@hoperpohroma ja si lakujem nechty na nohách stále a to nie je pre iných ľudí, to robím pre seba lebo ak som upravená, cítim sa potom dobre... to je ako s holením nôh- v zime si ich nebudeš holiť, pretože ti na nich nikto nepozerá?
žiadny...ale kedysi som si zo srandy nalakovala každy nechet inou fabrou a ešte som to zdobila čiarkami a bodkami ale našťastie cez zimu že to nik nevidel
Uh... Mám teraz tmavofialový bolo to fajn, keď som ho mala aj na rukách, len ten som už vymenila za priesvitný, a nohy sa mi odlakovať nechce... nikdy proste
ja nechapem zeny co si nenalakuju nechty na nohach v lete zas podla mna su nenalakovane nechty uplne spatne v sandaloch a tak,... ako nejake divozienky D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pridu mi to tak skarede veci na pohlad, ze urcite to nebudem zvyraznovat este.. ako okej, ruky su mi stale vidiet, tak nalakujem, ale nohy mam aj tak schovane stale
@hoperpohroma tiež mám miernu hrôzu z chodidiel, ale nalakované mi pripadajú také..zakrytejšie
a aj tak nosím zväčša obuv s uzatvorenou špicou
tmave farby nikdy, z toho tie nechty len zltnu a odrast je hned vidno.
A je pekné, ak sa žena o seba stará
a červený alebo zlatý najlepšie