@8 svetova problematika je ekonomika, dlh tretieho sveta a podobne veci, nie oralny sex >______> a stale si neodpovedal kolko si mal martneriek kedze vytvaras statistiku takejto svetovej problematiky
@zamorag hmmm....jaj totok....neviem s akymi zenami sa stretavas (asi mladymi a prilis neskusenymi...)....okolo mna su zeny, kt. v tomto problem nevidia (ani ja nie...)...ako nevravim, ze je to pre nas extra zazivne, ale rada urobim radost svojmu partnerovi (ked mi to potom este aj oplati
@zamorag mozno je problem v tvojom pocte partneriek... keby si mal jednu, s kt. sa mate radi a mala by to rada, nemusel by si porovnavat a vytvarat taketo chabe statistiky
@8 preco by mala byt predohra vylucne oralny sex..mas x moznosti, aku zvolit..ja s partnerkou oral nepraktizujem a zatial sa nam nestalo, aby sme neboli s predohrou spokojni
myslim si ze problem bude v tom ze mas len znamosti na jednu noc... tak ako bolo vyssie spomenute, keby mas dlhobodu partnerku s ktorou sa mate radi tak by to bolo ine a neboli by take zabrany voci oralu..
mne sa len raz stalo ze som zazila dobrodruzstvo na jednu noc, a oral neprichadzal do uvahy,, hnusi sa mi to u cudzieho chlapa, nechcela by som ja jemu nic take robit a ani by som nedovolila aby on mne... ale u svojho priatela mi to vobec nevadi
To si nevedel, že nás dievčatá učievajú staré mamy od útleho veku nedávať orál chlapcom, ktorí nevedia gramatiku? A žiadne predsa nechceme sklamať našu starú mamu.
...a teraz vážne. Nezovšeobecňuj. To, že ty si si našiel zrovna také partnerky neznamená, že sme také všetky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a mozno fajcis a jes nechutne jedla a celkovo zle chutis
Ale je to proste zenska logika , chce hned jebat ale nepostara sa o to aby bol na to spravne pripraveny nastroj.
mne sa len raz stalo ze som zazila dobrodruzstvo na jednu noc, a oral neprichadzal do uvahy,, hnusi sa mi to u cudzieho chlapa, nechcela by som ja jemu nic take robit a ani by som nedovolila aby on mne... ale u svojho priatela mi to vobec nevadi
...a teraz vážne. Nezovšeobecňuj. To, že ty si si našiel zrovna také partnerky neznamená, že sme také všetky.
A možno je fakt tá chyba v tebe, hmm...?
p.s. nauč sa gramatiku a nauč sa správať. Mal si asi 12 žien a ty tu zo seba ideš robiť odborníka v otázkach sexu či čo.
aj z otázky, aj z reakcií
ale... som super, je mi to už úplne jasné