caute... tato diskusia je hlavne pre baby.. aky pouzivate make-up?? poradte, lebo ja pouzivam krici miss sporty ale je velmi svetli takze dost my ho vidno!!! pls poradte ze jaky si mam kupit diki
dievcatko 12 rocne.. ty sa najprv nauc gramatiku.. 12 rocna by uz mohla pisat troska inak vypni pocitac a usporiadaj si svoje priority lebo inak dopadnes velmi zle.. dat ze make up zmysel zivota.. uuuboheee
dufam, ze nemas naozaj 12, ak ano, make-up je ti zbytocny tak skoro si davat, naozaj. este na to budes mat kopu casu. ale najlepsie ak si nevies vybrat je opytat sa predavacky v predajni a skusaj si to tam, je tam sice ine osvetlenie, ale nekupuj iba tak, lebo ak ti bude potom tmavy, to je este horsie, budes vyzerat otrasne ako s maskou a aky konkretne, to zalezi aj od ceny, kolko chces minut
Ludia co riesite vestci do akej temy to hodila ako co by to bolo podstatne. Otazka je uplne ina...ani ja kolkokrat ked zakladam diskusiu nechcce sa mi hladat poteemu a nekedy tam ani neni ..tak dam ostatne temy ..to sice mohla aj ona, ale nemyslim ze je treba to riesit v kazdom druhom komente :/
no ze zmysel zivota,zaujimave.. momentalne mam maybelline affinitone a som spokojna,ale aj Vichy ma dobre len tie stoja nejak kolo 20 eur poväcsine..ale stoja zato....
@veryhappyhippo múdry názor, možno ešte na nižšej úrovni než 12 ročné deti.
ja keď som mala 12, tak som začala používať makeup, prípadne som namiesto neho fičala na korektore a púdri, lebo som mala na tvári ekzém, čo mám doteraz trochu a začínalo mi akné. a určite mi bolo vonku lepšie, keď som si doma namiešala aknecolor, než aby som trpela tie fasa pohľady od debilných spolužiakov, ktorí na tvári nemali ani smietku vtedy ešte
@transplantovana - v mojom okoly VSETKY dievcata co sa maluju prehnane velmi or velmi maju za "sracov"(citacia ich vyrazov) takych neinteligentnych ko**tov z nazormi typu dievca co sa uci je pi*a...
a vsetci zas inteligentny chalanui co poznam maju radi NEnamalovane dievcata or velmi malo namalovane :/ takze mi povedz cim som si vysluzil to, ze si mi povedala ze mam nazor na nizsej urovni ako 12 rocne dieta...
@veryhappyhippo tak to sa potom musíš ešte priučiť veľa veciam. napríklad tomu, že aj keď má niekto na sebe supertrblietavé veci a štyri kilá makeupu, nezaslúži si byť súdení.
Plne súhlasím s @tenario -m, nie je nad dermablend od vichy, nech si hovorí každý čo chce, lepšie ti nezakryje žiaden make up... A vydrží fakt, že dlho.
v prvom rade, dvanastrocna nema co pouzivat make-up.
po druhe, miss sporty je tak ci tak shit.
po tretie, tusim znela otazka, ze aky pouzivam make-up, tak prosim. renew&lift. mimochodom- nemam vrasky, ale tento mi najviac vyhovuje z pre mna este rozumnej cenovej kategorie.
@trtansplantovana no pozri ak by si mala v okoli take co VSETKY ale fakt to myslim upimne VSETKY co sa prehnane maluju su take ako som napisal... no tak ja hovorim o tom co JA vidim... v tvojom okoli to moze byt inac...
boze zase komentare kde som to zaradila... zaradzovala som to narichlo tak sa ukludnite... a kaslite teraz na gramatiku...!! noaa make-up chcem na zakritie vyrazok!!! kedze je krici...
pýtala síce, aký používame, ale s tým, že by si ho prípadne mohla kúpiť... a liftingový make-up jednoducho na 12 ročnú pleť nepatrí. S tým, že 12 ročná čo nemá používať make- up... je to snáď jej vec a jej rodičov či jej ho dovolia, prečo ju tu vychovávate, že nemá používať make-up? Ak má akné alebo čo, prosím.. jej vec.. ale neznášam keď úplne cudzí ľudia začnú nadávať že "máš 12, nemáš čo robiť to, či to.." však sa uvedomte preboha... je to jej vec, jej tvár, jej život, jej peniaze,... vám to, že používa make-up ničím neubližuje tak čo sa staráte? =/ nepoviem keby založila diskusiu o sexe alebo čo, kľudne sa do nej pusťte, ale za pridrbaný make-up?
@h8u nevyzerá ako maska? rozmýšľam že si ho kúpim... ale keď je vraj extra krycí, bojím sa že bude ako tá maska.. a že sa netrafím odtieň =D a to by bolo dosť zle, keďže stojí toľké prachy... =/
Práveže nie! Keďže tak dobre kryje, stačí ho dať málo, preto aj tá fľaštička dlhšie vydrží Ja som teda fakt spokojná... Aj keď ho občas nahrádzam takým modrým od Manhattan, ten má skoro rovnaký účinok a je oveľa lacnejší.. Čiže napríklad teraz, keď nemám tú pleť takú hroznú, mi stačí aj ten, tiež je fajn
No kedže máš akné, tak vyskúšaj kozmetiku, ktorá ti jeho tvorbu upraví Ja používam Garnier Pure A a pomáha mi a make up...skús korektor zelenej farby a trošku púdru- len na vyrážky si to dávaj, máš mladučkú pleť, s make upom ešte trošku počkaj
Všetci svätí birdzáci sa do dňa osemnástych narodenín patlali na pieskovisku a o sexe či alkohole, o make-upe nehovoriac, ani len nepočuli, tobôž o ňom uvažovali.
Osobne sa mi hnusí predstava, že si ráno nahodím a večer zlúpnem kompletnú omietku, ale poniektorým vám naviera žila už len preto, že si niekto dovolí založiť diskusiu.
@veryhappyhippo bol si už ďalej, než za tabuľou koniec obce?Lebo buď bývaš v Sedlákovciach nad Potokom, alebo máš komplex.
@lilluska228 prepac, dufam, ze sa neurazis, ale po tom, ako som si precitala prvu vetu tvojej reakcie, som ten zbytok uz len prebehla ocami... neviem, preco by som na otazku "aky make up pouzivas?" nemala odpovedat, aky make-up pouzivam
Ked je jej vec, ci pouziva make-up, je aj jej vec, ci bude pouzivat liftingovy Adresuj to jej, a nie mne. Ja renew&lift pouzivam hlavne pre to, ze mam dost suchu plet, a tento mi uplne sadol. TROSKU - naozaj trosku - mi vyhladil mimicke vrasky okolo ust, a to je vsetko.
No ja mam 19 a nepouzivam ziadny make-up. Mam malu a tazsie viditelnu jazvycku pod bradou a tu zatieram korektorom, alebo obcas ked mam tazku noc a rano kruhy pod ocami tak to tiez maskujem korektorom a pouzivam znacku Gabriella Salvette a je skvely, taky matny.
A neviem preco ta tu vela ludi odsudzuje, ze mas 12 a pouzivas make-up. Ja ked som mala tolko co ty, mala som problemy s akne, tak som zasla ku kozmeticke a ta mi poradila znacku Astor, konkretne make-up 3Dmate mousse, ale ten sa uz nevyraba. No kazdopadne som bola velmi spokojna. A na akne je skvela kozmetika Garnier Pure. Ale to je u kazdeho indivindi.
Ale ak ti mozem poradit, tak to s make-upom neprehanaj. Nie je to velmi esteticke, ked je pekne a mlade dievca zmalovane. Ked mas dake chybicky krasy, tak ich jemne prekry, ale nemachli sa. A este, som citala jeden vyskum, ze ked ho mlade dievcata casto a vo velkom mnozstve pouzivaju pocas niekolkych rokov, tak neskor maju znicenu a zvraskavenu plet. Takze s make-upom opartne!
Ja nepoužívam žiadny make-up ... Za prvé ho ani nepotrebujem používať Keď mám jebáky tak si dám Clean&Clear a do rána ich už nemám .. A za druhé chcem byť prirodzená !! Nepotrebujem si na seba nakydať 50 kilo make-upu !
@Transplantovana@narazuvdornaa sak ho nechajte...aj mne sa uplne minimalne namalovane dievcata pacia omnoho viac jak nejake zmachlene.....a zvlastne ze z tou inteligenciou to sedi..............
Ja pouzivam acnecolor , puder a corector . Ked mam viacej vyrazok dam si acnecolor na celu tvar a pretrem s putrom a corectorom na vyrazky . Ked mam menej vyrazok dam si acnecolor len na vyrazky a celu plet len pretrem pudrom aby som zmiesala farby a aby to nevyzeralo neprirodzene . Podla mna dievcata co sa maluju tak od 10rokov je cudne a take neprirodzene .,.. Ale i tak ja mam 14 a som este dieta ale podla mna v tejto dobe je normalne ze sa 13,14 rocne dievcata maluju ale nepaci sa ked sa maluju 12a menej rocne dievcata. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale vybrala som si zly odtien,je prilis tmavy, a ani nekryje tak akoby som chcela, tak ho miesam s bledym Aknecolorom..
Renew&Lift od Rimmelu moze byt.
musíš si vybrať podľa pleti, každý makeup je dobrý ale nie každý ti sedí.. ťažko ti takto radiť...
ja keď som mala 12, tak som začala používať makeup, prípadne som namiesto neho fičala na korektore a púdri, lebo som mala na tvári ekzém, čo mám doteraz trochu a začínalo mi akné. a určite mi bolo vonku lepšie, keď som si doma namiešala aknecolor, než aby som trpela tie fasa pohľady od debilných spolužiakov, ktorí na tvári nemali ani smietku vtedy ešte
Ja si myslim ze na pouzivani makeupu vobec nic neni.Dieevca ma byt pekne a upravene. Samozrejme nic netreba prehanat
a vsetci zas inteligentny chalanui co poznam maju radi NEnamalovane dievcata or velmi malo namalovane :/ takze mi povedz cim som si vysluzil to, ze si mi povedala ze mam nazor na nizsej urovni ako 12 rocne dieta...
ale tebe radím, aj na tvoj vek, že aknecolor
v prvom rade, dvanastrocna nema co pouzivat make-up.
po druhe, miss sporty je tak ci tak shit.
po tretie, tusim znela otazka, ze aky pouzivam make-up, tak prosim. renew&lift. mimochodom- nemam vrasky, ale tento mi najviac vyhovuje z pre mna este rozumnej cenovej kategorie.
skusala som ako prvy make-up cinske makeupy - nesli mi k pleti
potom l"oreal ktory sa ma prisposobovat - neprisposobuje sa
presla som na korektor od miss sporty - ma zly odtien, moc ruzovy a tmavy
kupila som si iny od miss sporty - jeden odtien rozdiel a uz je moc svetly
tak si na ten svetlejsi korektor hodim puder, rozotrem a tak je to snad najlepsie..
ja mám astor mattitude, nejaký stred, celkom prirodzené a majú super slogan, vraj " je krásne byť sama sebou"
pýtala síce, aký používame, ale s tým, že by si ho prípadne mohla kúpiť... a liftingový make-up jednoducho na 12 ročnú pleť nepatrí. S tým, že 12 ročná čo nemá používať make- up... je to snáď jej vec a jej rodičov či jej ho dovolia, prečo ju tu vychovávate, že nemá používať make-up? Ak má akné alebo čo, prosím.. jej vec.. ale neznášam keď úplne cudzí ľudia začnú nadávať že "máš 12, nemáš čo robiť to, či to.." však sa uvedomte preboha... je to jej vec, jej tvár, jej život, jej peniaze,... vám to, že používa make-up ničím neubližuje tak čo sa staráte? =/ nepoviem keby založila diskusiu o sexe alebo čo, kľudne sa do nej pusťte, ale za pridrbaný make-up?
Práveže nie! Keďže tak dobre kryje, stačí ho dať málo, preto aj tá fľaštička dlhšie vydrží Ja som teda fakt spokojná... Aj keď ho občas nahrádzam takým modrým od Manhattan, ten má skoro rovnaký účinok a je oveľa lacnejší.. Čiže napríklad teraz, keď nemám tú pleť takú hroznú, mi stačí aj ten, tiež je fajn
Všetci svätí birdzáci sa do dňa osemnástych narodenín patlali na pieskovisku a o sexe či alkohole, o make-upe nehovoriac, ani len nepočuli, tobôž o ňom uvažovali.
Osobne sa mi hnusí predstava, že si ráno nahodím a večer zlúpnem kompletnú omietku, ale poniektorým vám naviera žila už len preto, že si niekto dovolí založiť diskusiu.
@veryhappyhippo bol si už ďalej, než za tabuľou koniec obce?Lebo buď bývaš v Sedlákovciach nad Potokom, alebo máš komplex.
(@transplantovana v @32 máš /preklepnutú/ reakciu)
Ked je jej vec, ci pouziva make-up, je aj jej vec, ci bude pouzivat liftingovy Adresuj to jej, a nie mne. Ja renew&lift pouzivam hlavne pre to, ze mam dost suchu plet, a tento mi uplne sadol. TROSKU - naozaj trosku - mi vyhladil mimicke vrasky okolo ust, a to je vsetko.
A neviem preco ta tu vela ludi odsudzuje, ze mas 12 a pouzivas make-up. Ja ked som mala tolko co ty, mala som problemy s akne, tak som zasla ku kozmeticke a ta mi poradila znacku Astor, konkretne make-up 3Dmate mousse, ale ten sa uz nevyraba. No kazdopadne som bola velmi spokojna. A na akne je skvela kozmetika Garnier Pure. Ale to je u kazdeho indivindi.
Ale ak ti mozem poradit, tak to s make-upom neprehanaj. Nie je to velmi esteticke, ked je pekne a mlade dievca zmalovane. Ked mas dake chybicky krasy, tak ich jemne prekry, ale nemachli sa. A este, som citala jeden vyskum, ze ked ho mlade dievcata casto a vo velkom mnozstve pouzivaju pocas niekolkych rokov, tak neskor maju znicenu a zvraskavenu plet. Takze s make-upom opartne!
podľa mňa si to asi ani neviem natierať, lebo je to strašne vidno. ale aj na iných babách... vyzerá to tak neprirodzene...
takže, prirodzenosť!
vrelo odporúčam