Gitara napríklad to zvládam, ale napr. cestovanie to ma veľmi baví ale je to finančne dosť náročné a tiež časovo... potom takisto fotenie, tiež ma baví ale chcelo by to ísť na vyšší level a na to takisto nemám financie
Paraglajding, len sa nejak bojím o svoju chrbticu. Vietor a následné dopady vedia byť nevyspytateľné. Ale za ten vtáčí let a pohľad z výšky na svet by to určite stálo.
@Gothicpoethic@11 Správne poradie podľa mňa je "Píšem, fajčím a recitujem."
vlastne ani neviem...knihy a snowboard ...asi...a keby mám talent, tak by ma bavili spoločenské tance, lenže ja som totálne drevo...a chcela by som chodiť na španielčinu, ale nevychádza mi to ani časovo ani finančne...
Rada by som cestovala po svete, nie na dovolenky, ale na také párdňové spoznávacie zájazdy,zriadila si hotel pre psov alebo útulok, proste by som sa venovala psom a viac ma momentálne nenapadá
koníčky, ktorým sa venujem sú spev, gitara, priatelia a fotografovanie, len mám na to dosť málo času, čo ma mrzí... a tiež je mojim koníčkom škola, hoci nechápem prečo
takým mojim snom je mať kapelu a skladať hudbu, snažím sa o to už dva roky, len je to dosť zložité, vždy je niečo, čo chýba... a ja na to ani nemám veľa času ani financií, a ani nejakú príležitosť, hoci teraz to vyzerá celkom fajn, no nie je aparatúra, nie je skúšobňa a nie je bubeník, takže... možno o dva roky?
Alebo uplne niekedy snivma otom ked vidim nejakeho kkta v skole co zoseba robi frajera ze zbil nejakeho na diskoteke, tak snim ist na nejaký kontrolovaný zápas Desi prec na luke alebo tak ..
Určite este mojim snom je toto autičko
A mať dostatok casu a penazí na posilovanie na stravu a suplementy
Protein 80(55e) 3kg glukozu(10e) 6kg maltodextrin(16e) a Kreatin monohydrát 500tabliet (33e) dost penazi dotoho ide
Dalej boxerske rukavice kožene 55euro (to su te kvalitnejsie) Teraz cez zimu idem zacat chodit na aikido spolu s boxom a potom pojde vyskušať valetudo Ak ho vsak najdem tu v MT niekde ... uvidime no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ale venujem sa písaniu a gitare
@Gothicpoethic @11 Správne poradie podľa mňa je "Píšem, fajčím a recitujem."
a @Fxx môj kamarát vystrája na bikeu.len dúfam,že sa nedoláme...
-fakt veľa cestovať po Európe smerom na sever alebo na západ;
-podieľať sa na výrobe amatérskych krátkych filmov (napr. korigovať dialógy ;
-do úplného vyčerpania nakupovať;
-sprevádzať na hrade;
-získať prístup ku všetkým patokom z labáku;
-konečne sa pozrieť na Pascal for dummies;
-robiť nechty niekomu inému ako sebe;
-naučiť sa po maďarsky
Som ja ale realistka..
a ešte by som chcela vedieť hrať na bicie, ale po istých neúspešných pokusoch viem, že hudobné nástroje nie sú pre mňa.
to prvé som už skušal ale teraz na to není čas ani peniaze
ale ta moja je trochu v horsom stave a nebrzdi , poskodzuje sluch a a je zivotunebezpecna uz ked ju nastartujete :p
jako este nemam vodicak ratajte s tym ale chystam urobit nekedy mozno
a este ma bavi fotografovanie ale momentalne nie su peniaze na dobry fotak..
a este ma bavi po novom cestovat a soferovat...
a rada si zahram voleyball , bedminton
takým mojim snom je mať kapelu a skladať hudbu, snažím sa o to už dva roky, len je to dosť zložité, vždy je niečo, čo chýba... a ja na to ani nemám veľa času ani financií, a ani nejakú príležitosť, hoci teraz to vyzerá celkom fajn, no nie je aparatúra, nie je skúšobňa a nie je bubeník, takže... možno o dva roky?
no momentálne sa spokojím s gitarou a kapelou
Postaviť sa protinejakemu borcovi ...
Alebo uplne niekedy snivma otom ked vidim nejakeho kkta v skole co zoseba robi frajera ze zbil nejakeho na diskoteke, tak snim ist na nejaký kontrolovaný zápas Desi prec na luke alebo tak ..
Určite este mojim snom je toto autičko
A mať dostatok casu a penazí na posilovanie na stravu a suplementy
Protein 80(55e) 3kg glukozu(10e) 6kg maltodextrin(16e) a Kreatin monohydrát 500tabliet (33e) dost penazi dotoho ide
Dalej boxerske rukavice kožene 55euro (to su te kvalitnejsie) Teraz cez zimu idem zacat chodit na aikido spolu s boxom a potom pojde vyskušať valetudo Ak ho vsak najdem tu v MT niekde ... uvidime no
a inak by som chcela cestovať,skúsiť tandemový zoskok s padákom,bobovú dráhu,pilotovať lietadlo...