doživotie aj to by bolo málo, nezodpovední hajzli...čo majú čo piť..neznášam takýchto magorov, ten kto prišiel o blizkeho človeka pri autonehode ako ja kvôli nejakému najebanému kktkovi... , tak mi dá za pravdu
@tomiq254
Nie pretože v správach je stále nejaká búračka pod vplyvom alkoholu, napriek tomu že sprísnili tresty. Preto sa pýtam aký trest je potrebný, aby si ti ľudia nesadli za volant ožratý.
kazdy tu pise ze zakaz soferovat a to ma aky zmysel, hovorite ako keby pitie za volantom bolo povolene, sak aj to porusuju pre krista, ked si ujebe za volantom chlast, tak bude rovnako soferovat bez vodicaku.. to je taky trest, ach ludia
boze. no a´ky. ze je to zleeeeeeeeeeeeee. ale dala by som toleranciu aspon co ja viem 0.25, proste aby hned neboli mega problemy ked si si dal pol dna dozadu jedno pivo alebo co...
Malú toleranciu by som možno zaviedol (0,1-0,2 promile) od tejto hranice až po jedno promile pokuta od cca 1000 evri a zobrať papiere na rok a ak by fúkol viac tak basa Ale hlavne by to chcelo vyčistiť policajný zbor lebo tam sa po známosti zametie kdejaký priestupok
Podľa mňa by sa mala trošku zvýšiť hranica, lebo pokiaľ mi po jednom poldeci, ktoré som mala pred 3 hodinami nič nie je, tak neviem prečo by som mala byť potrestaná.
A vlastne si myslím, že by sa ľudia mali trestať až keď porušia nejaký predpis, nie keď si idú slušne, lepšie ako triezvi vodiči a vezmú im vodičák. Aj keď je to brané ako ohrozovanie, ale aj tak proste mi to nepríde zmysluplné v podstate "za nič" robiť zle. Ale hovorím o prípadoch, kedy alkohol neovplyvňuje človeka v myslení a koordinacii a tak, samozrejme, že by som s najebaným človekom nesadla do auta, že šak "hádam je ok".
Jedno pivo Ok. Bol by som zato aby namerali hodnotu jedneho vypiteho maleho piva a dali to ako dovolenu hodnotu alkoholu v dychu. Ale samozrejme najebany clovek ak raz sadol najebany do auta , sadne aj druhy. Takze riesenie trvale odobratie vodicaku a pokuta.
dala by som hodne vysokú povolenú hodnotu, lebo branie vodičákov za trochu alkoholu je podľa mňa blbosť.
a za nafúkanie veľa kľudne nech sú veľké tresty. ale zase si nemyslím že by niečo riešili, ľudia si predsa sú vedomí toho že je nebezpečné šoférovať opitý a aj tak to robia. niečo iné by to ešte chcelo, trebárs veľkú fotku v miestnych novinách a čojaviem, vyhodenie z roboty. a ten taký monitorovací náramok na nohu čo meria alkohol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nebude ta zaujimat potom nejake auto ani
Nie pretože v správach je stále nejaká búračka pod vplyvom alkoholu, napriek tomu že sprísnili tresty. Preto sa pýtam aký trest je potrebný, aby si ti ľudia nesadli za volant ožratý.
Myslím, že človek čo ohrozuje seba a ostatných takýmto niečím si nezaslúži už nikdy šoférovať, alebo aspoň na 5-10 rokov.
A vlastne si myslím, že by sa ľudia mali trestať až keď porušia nejaký predpis, nie keď si idú slušne, lepšie ako triezvi vodiči a vezmú im vodičák. Aj keď je to brané ako ohrozovanie, ale aj tak proste mi to nepríde zmysluplné v podstate "za nič" robiť zle. Ale hovorím o prípadoch, kedy alkohol neovplyvňuje človeka v myslení a koordinacii a tak, samozrejme, že by som s najebaným človekom nesadla do auta, že šak "hádam je ok".
Dúfam že sa dá aspoň trochu pochopiť čo hovorím.
dala by som hodne vysokú povolenú hodnotu, lebo branie vodičákov za trochu alkoholu je podľa mňa blbosť.
a za nafúkanie veľa kľudne nech sú veľké tresty. ale zase si nemyslím že by niečo riešili, ľudia si predsa sú vedomí toho že je nebezpečné šoférovať opitý a aj tak to robia. niečo iné by to ešte chcelo, trebárs veľkú fotku v miestnych novinách a čojaviem, vyhodenie z roboty. a ten taký monitorovací náramok na nohu čo meria alkohol.