záleží od príležitostí, nálady a samozrejme od toho, či som zadaná... na druhej strane vyrastala som v partii, kde boli "flirtíky" normálne, niežeby chceli ale dajako spolu nevedeli dlho vydržať a potom si dievčatá podávali chalanov a chalani zas dievčatá... napr. s jedným mojím bývalým chodili hneď tri kamarátky. takže úprimne z flirtíkov som unavená, ale tak keď je to naozaj flirtík hneď od začiatku... dá sa...
Letny flirtík? =D... No s nejakou divožienkou pobehujúcou v lese keď budem na hubách, alebo morskou pannou chytenou na udicu by som sa nenechal presviedčať...ale kaziť si leto so ženou? nieee =D =D =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
záleží od príležitostí, nálady a samozrejme od toho, či som zadaná... na druhej strane vyrastala som v partii, kde boli "flirtíky" normálne, niežeby chceli ale dajako spolu nevedeli dlho vydržať a potom si dievčatá podávali chalanov a chalani zas dievčatá... napr. s jedným mojím bývalým chodili hneď tri kamarátky. takže úprimne z flirtíkov som unavená, ale tak keď je to naozaj flirtík hneď od začiatku... dá sa...
*tento názor treba brať s rezervou*
tak jasné niet nad empirické skúmanie treba sa pravidelne utvrdzovať v správnosti svojích názorov a preto to tam idem testovať
@athelasil
keď si zadaná to je nejaká pohlavná choroba proti flirtovaniu??