tak raz sme skúsili s kamarátom potiahnuť týžden na takýchto lacných dobrotách a vo štvrtok som sa triasol na posteli a seriozne som si myslel že sa rána nedožijem
mne je jedno, kto co pije, dolezite je, ako sa ten clovek pri tom sprava. ci nelezi niekde v parku, spinavy a opity pod stromom s cucom v ruke. take typy vo mne vzbudzuju lutost a strach. ked je to slusny clovek, co pije cuco, tak ma to nepoburuje.
@barky tak tyzden pit a stale to iste tak to ta musi polozit a je jedno co to je teda aspon mna by to polozilo aj ked kedysi som pil skoro kazdy den cuco no ale teraz by som to asi nedal uz ale nejake trasenie to je nic mal si vidiet mna na novy rok ... spal som cely den a nezjedol som ani omrvinku a este aj druheho a tretieho som moc nejedol a bolo mi zle ... proste otrava alkoholom neliecena
a ked si odpočítam ak sa to dá považovať za slušných ludí študentov čo nemajú peniaze na lepší chlast aby potom napr mohli točiť demetné vlogy ( @n0win0u kedy dáme zbojníka ? ) tak veľa slušných ludí to podľa mňa moc nepije lebo ten patok sa s lepším vínom fakt nedá porovnať
@torpedo08 ty máš ale nejakú slabú otravu permanentne podľa mňa
lenže ak som ja pil čučo raz to bol proste experiment.. a potom ak nieje cash _D lenže tipujem ty si pil proste aj z chuti či? asi ti učarovalo ked s ním máš aj tolko fotiek
@barky to je jasne ze z chuti ja mam cuco normalne rad a nemozem za to ze je lacne a ludia hovoria ze to je hnus lebo to je lacne aj ked som rad ze je lacne ale uz vlastne ani lacne neni vo vinteke sa da kupit aj normalne vino uz za podobnu cenu
Čučo sa pije, keď sa chce lacno opiť a to robia nielen bezdomovci, ale často aj študenti, lebo vieme, že to je zle platené povolanie...preto súdim podľa čuča momentálnu finančnú situáciu človeka a trochu tomu prisudzujem aj blízke vzťahy v rámci komunity, kde pije, lebo sám by to nepil a ak to pije sám, je mi viac nesympatické akoby som pre to mala pochopenie. To však platí pre alkohol všeobecne.
@tommyhot ty si to ešte nikdy nepil alebo si priznáš, že v tých časoch si bol socka? podľa mňa si začal piť až keď si ,,zbohatol" tak teraz ti ľahko zrhnúť odsudzujúco jednou vetou to, čo som sama rozpisovala empaticky.
@21 dobre a chostaní pijú v zásade Božolé a Šardoné a pili by aj Chrystál ale Džej-zí im to zakazál
U nás sa chodí bežne na opekačky, stanovačky gulášovačky s vínkom a čúčkom. Proste občas si človek nevyberie ak nechce zosta´t v polke akcie nasuchu, ak s nami ovšem nejde opekať aj Rokefeller, ten nám vždy kúpi jelínka.
Nechapem co je na tom cuce zle.raz som to vypila a chutilo mi to jak nejaly ribezlovy dzus a na dalsi den som bola uplne v pohode a este aj lacne to je ale zas nepijem ho normalne
môj názor je taký, že chudáci sa chcú opiť, ale nemajú peniaze tak si kupujú všelijaké sračky, sú to poslední bezďáci, keď sa už opiť tak z nejakého normálneho kvalitného alkoholu a nie z takého čo pijú žebráci ... fuj, nikdy by som si z toho nedala je to maximálne nechutné pre mňa, ale nezaujíma ma ak to niekto pije, pretože s takými ľuďmi sa ja neschádzam, ale poznám takých ... ale napr. chalana by som takého nechcela
@karin28398 vďaka! môj názor je, že aj z normálneho kvalitného alkoholu mi býva zle, ak pijem čučo a trafím dobrý druh a nemiešam a nevypijem ho extrémne veľa, tak niekedy na druhý deň ani neviem, že som pila, tak prečo míňať zbytočne veľa peňazí na alkohol.
kedysi som pijavala cuco vzdy ked sa pilo..."ovocne vino" z jednoty kedysi stalo 0,99€...a chutilo mi...taktiez Cierny medved za 1l za 1,29€ no mnam chutovo dobre a ucel splnili co viac si moze clovek priat?
@sapphirizing dal som si raz glg na prelome zakladnej/strednej uz si presne nepamatam a aj ked som vtedy nemal na poriadne vino, tak mi bolo jasne, ze hentake hovno pit nebudem a radsej som ostal len pri pive... to si mozes rovno do Alpy odstavit jablko, zaliat to octom a stale to bude lepsie (a zdravsie) ako cuco...
@tommyhot podľa tvojich prijebaných materialistických merátok človek čo si dá do huby víno za euro socka tak človek čo si dá do huby víno liter tak za 30 eur je potom čo? dionyz? a ked tak ako som popil čučo častejšie pijem kvalitné vína.takže som čo hybrid?
@barky cucovy stokar mi bude rozpravat, ze som nepil kvalitne vino najblizsie ked si budes kupovat Chateau de Tesco tak sa nezabudni potlapkat po pleci...
@tommyhot asi by si sa mal naučiť čítať ty jebo kde som písal že ako som popil čučo som si vypil aj víno ktoré liter stojí 30 eur.. a nie nebol to jeden glg..a aj iné staré vína.. určite sú aj lepšie ale slušný rank... za to ty čo si poraidne nemal víno od základnej a strednej ma tu ideš poučovať a ideš určovať podla toho kto sa čoho napil hej?
@barky to, ze meras kvalitu vina cenou svedci o tom, ze vies o vine konsky kokot... ja som pil vina aj za sto eur a co teraz? ak si chcel niekoho ohurit, tak ti to nevyslo..
mimochodom neviem ako si prisiel na to, ze som od strednej nepil vino? rec bolo o tom, ze miesto toho aby som pil stokarske cuco, som radsej ostal slopat pivo.. vino som pil odjakziva, len som si ho v tej dobe nekupoval za svoje.. neviem ako si z hentoho vydedukoval, ze nepijem vino, ale evidentne ti to cuco vyjebalo mozog z hlavy
@tommyhot teba určite ohúriť nechcem a dávam to ako príklad keby chcem niekoho ohuriť napíšem to rovno to len ty si taký originál pičusko ako som si už aj idne všimol že takto velmi rýchlo zlikviduješ človeka...... za to že si dá glg aj zo sračkového vína
a čítanie s porozumením ti očividne nejde ako som už písal čučo sme potiahli len raz aby sme skusili aké to je a občas s haluze s nowicom ty mi stále píšeš akoby som ho pil stále čomu vôbec nechápem ako hovorím originál kokot z blavy
@tommyhot a ps zabudol som kvalitu a cenu... kedže som často popíjal víno s kamarátkou čo má na toto urobený kurz čiže aj certifikát a jej rodina sú vinári tak ty sa môžeš akurát tak pojebať a viem že to čo sme popíjali bolo kvalitné hodne takže s tebou sa o kvalite ani nebduem baviť aj ked ty si určite expert najväčší.. skap
@barky az na to, ze cuco nie je ani len srackove vino, lebo s vinom nema nic spolocne, ty odbornik na vina pijuci stare vino... mimochodom to je ake? 5 rokov vylozene na intraku na policke?
Nie som z Bratislavy, len tu zijem, takze ani toto ti nevyslo
@tommyhot zas len tvoje domienky.. prečo by malo byť 5 rokov a z intráku na poličke? no očividine ti to poškodilo
ale dobre v rámci toho že som pil víno s kým som pil.. a tvoje aj moje znalosti sú uplne hovno aj ked ja si to aspon priznám ......tak ja tak rezignujem síce civilné meno len odhadujem ale dobre tomáško si najlepší máš pravdu a ja celé dni pijem len čúča nebo jsa všetko bude dobré
@barky nikde som netvrdil, ze to vino ktore si pil nebolo kvalitne, len tvrdim, ze je kokotizmus (a amaterizmus zaroven) davat do priamej umery kvalitu a cenu..
inak si strasny odbornik, ked ti niekto druhy s certifikatom musi povedat, ze pijes kvalitne vino, lebo sam by si na to v zivote neprisiel
@tommyhot lol lebo ty to vieš najlepšie možno to čo ty považuješ za dobré by toten človek odsúdi lako sračku ale potom aký majú zmysel tie certifikáty netreba ani ochutnávačov vín som sa oficialne dovomitoval z teba serus...... ale zas málokomu sa podarí dosiahnuť že sa s ním prestanem hádať s tebo usa do konfliktu ani neoplatí ísť neboj sa teba treba haldkať po hlave a aňo aňo a ty si cuckaj heineken
@barky tebe by sa zisla lobotomia, tie tvoje dedukcie su neskutocne.. kde som napisal, ze netreba ochutnavacov vin (mimochodom vola sa to degustator) a certifikaty nemaju zmysel?
@tommyhot inak si strasny odbornik, ked ti niekto druhy s certifikatom musi povedat, ze pijes kvalitne vino, lebo sam by si na to v zivote neprisiel
o____O ty lobotomia...samozrejme že mi to taký človek musí povedať a nechám si to povedať každý jeden raz ked budem mať takú možnosť... z toho očividne vyplývalo že ty na to prídeš aj sám
a tebe sa zíde tiež ked si vydedukoval že sockám nonstop víno už len kvôli tomu čo som napísal napr v @7 však
@barky ty tam vidis nieco urazlive voci degustatorom a certifikatom? lebo ja nie.. len som narazal na to, ze sa do vina vobec nevyznas a keby ti niekto s certifikatom zamerne povie, ze vino ktore pijes je super a pri tom by to bol hnoj, tak by si si aj tak spokojne cuckal dalej..
Ano, ja na to pridem aj sam, tym vsak netvrdim, ze sa do vina vyznam lepsie ako degustator, ale buket, farba, cirost ci jeho schopnost dlhsie sa udrzat na stene pohara mi co to napovie este predtym, nez ho ochutnam.
@tommyhot ako zistím kvalitu vína? tvrdíš barkymu niečo v zmysle, že je khokho ak určuje kvalitu vína cenou alebo si nechá kvalitu určiť odborníkom. tak ako ju určiť?
@tommyhot njn a ty by si toho človeka určite vedel poopraviť a až na to udržať sa na stene pohára si tu teda také veci popísal čo asi nikto envie o____O si nesral
@barky myslím to všetko o kvalite vína a kokotiny.. nech pije každý kto čo chce do piče fakt nee ty si musíš kúpiť kvalitu inak si radšej našti do huby.. -.-" moc toto fakt
a ešte ku tej cene jasné že to nieje smerodajné ale tu niesme vo francúzku alebo v nejakých vínarskych oblastiach aby si to mohol povedať určite ti nikto na slovensku nepredá kvalitné víno za pár eur
@nietimekki tak zas aby to nevyzeralo že sa to dotklo mojej osoby tak neznášam odsúdenie celej skupiny ludí na základe toho že si dajú čuč oa sú socky akoby každý bol posledný bezdmovovec.. a ako som písal som študent a hej mám nejaké príjmy ale ja to primárne mínam na metalovú hudbu a všetko s tým spojené a ked sa dostanem nikedy chuť kvôli niečomu práve najebať je koniec týždna a ja mám v penaženke akurát tak dve ečka mám v piči proste ale nemyslím si že to musí z človeka robiť socku
@greyness to zistis az po otvoreni flase, lebo aj drahe vino moze byt zlomene a mozes ho rovno vyliat do hajzla.. ako som uz pisal v predchadzajucom prispevku, najdolezitejsi je buket (nemozes vo vine citit siru a dalsie vone, ktore tam nemaju co hladat) a cirost (preto si vzdy nahnes pohar a popozeras sa oproti svetlu ci tam neplavaju nejake hluposti, alebo nie je zakalene atd). Farba a viskozita (je vyjadrena tou schopnostou pomaly stekat po stenach pohara) je skor o preferenciach. Ak prejdes tymto testom tak uz +- vies, ze vino asi bude dobre a je to uz len o tom, ci ti chuti...
Je to sračka a aký mám názor na ľudí ktorí to pijú? No názor si nerobím podľa toho čo ľudia pijú ale nedokážem pochopiť prečo to niekto pije. Celkovo nechápem čo vedie ľudí k tomu aby si kupovali lacný hnusný alkohol.
@barky jasne bavi ich to kludne nech sem napisu do fora a nech pribalia aj scan certifikatu.. nemam s tym problem.. mozme sa porozpravat..
Mimochodom ja sa na experta nehram, ale z tvojich reakcii hned vidim, ze vies o vine akurat to, ze sa da pit... Tebe keby somelier v restike prinesie vino, tak hanba na styri zimy...
@tommyhot@barky chlapci vam to jebe ? ja mam taky nazor ze vino je dobre a zle a je jedno aku ma cenu a aku ma znacku a neviem co este ... pil som dobre vina za 1,30 € za liter a pil som vino za 40 € 0,75 L a bolo to obycajne vino za ktore by som ja tolko penazi nikdy nedal !!!
nehadajte sa za kktiny
no a cuco je cuco mne chuti a hotovo a je trochu blbe povedat ze "mne nechuti" ked niekto pil len jednu znacku lebo ani mne vacsina nechuti ale je ich vela a niektore mam rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
tak raz sme skúsili s kamarátom potiahnuť týžden na takýchto lacných dobrotách a vo štvrtok som sa triasol na posteli a seriozne som si myslel že sa rána nedožijem
takže sa vo mne mieša zhusenie a obdiv
@trishe
lenže ak som ja pil čučo raz to bol proste experiment.. a potom ak nieje cash _D lenže tipujem ty si pil proste aj z chuti či? asi ti učarovalo ked s ním máš aj tolko fotiek
a že majú asi silný žalúdok, lebo ja som ho pil raz, a také pálenie tráviacich ciest mi spôsobil, že už radšej nikdy
ale... chuťovo v podstate nebolo nejak extra zlé, keď si človek odmyslí nejaké očakávania alebo predsudky, proste taká jemne alkoholická limonáda.
a teraz vazne piju ho ludia proste !!! je mi jedno co su zac
U nás sa chodí bežne na opekačky, stanovačky gulášovačky s vínkom a čúčkom. Proste občas si človek nevyberie ak nechce zosta´t v polke akcie nasuchu, ak s nami ovšem nejde opekať aj Rokefeller, ten nám vždy kúpi jelínka.
(lebo teda, ak myslíš pod pojmom "čučo" krabicové víno, mala som raz totiž tú česť odskúšať ho a nie je to len tak, toto popíjať )
vlastne v istom zmysle cítim k týmto ľuďom rešpekt a úctu
@sapphirizing dal som si raz glg na prelome zakladnej/strednej uz si presne nepamatam a aj ked som vtedy nemal na poriadne vino, tak mi bolo jasne, ze hentake hovno pit nebudem a radsej som ostal len pri pive... to si mozes rovno do Alpy odstavit jablko, zaliat to octom a stale to bude lepsie (a zdravsie) ako cuco...
si zatlieskaj ty drblohlav
blavácky kokot vol2
mimochodom neviem ako si prisiel na to, ze som od strednej nepil vino? rec bolo o tom, ze miesto toho aby som pil stokarske cuco, som radsej ostal slopat pivo.. vino som pil odjakziva, len som si ho v tej dobe nekupoval za svoje.. neviem ako si z hentoho vydedukoval, ze nepijem vino, ale evidentne ti to cuco vyjebalo mozog z hlavy
a čítanie s porozumením ti očividne nejde ako som už písal čučo sme potiahli len raz aby sme skusili aké to je a občas s haluze s nowicom ty mi stále píšeš akoby som ho pil stále čomu vôbec nechápem ako hovorím originál kokot z blavy
Nie som z Bratislavy, len tu zijem, takze ani toto ti nevyslo
ale dobre v rámci toho že som pil víno s kým som pil.. a tvoje aj moje znalosti sú uplne hovno aj ked ja si to aspon priznám ......tak ja tak rezignujem síce civilné meno len odhadujem ale dobre tomáško si najlepší máš pravdu a ja celé dni pijem len čúča nebo jsa všetko bude dobré
inak si strasny odbornik, ked ti niekto druhy s certifikatom musi povedat, ze pijes kvalitne vino, lebo sam by si na to v zivote neprisiel
o____O ty lobotomia...samozrejme že mi to taký človek musí povedať a nechám si to povedať každý jeden raz ked budem mať takú možnosť... z toho očividne vyplývalo že ty na to prídeš aj sám
a tebe sa zíde tiež ked si vydedukoval že sockám nonstop víno už len kvôli tomu čo som napísal napr v @7 však
Ano, ja na to pridem aj sam, tym vsak netvrdim, ze sa do vina vyznam lepsie ako degustator, ale buket, farba, cirost ci jeho schopnost dlhsie sa udrzat na stene pohara mi co to napovie este predtym, nez ho ochutnam.
toto keď čítam tak plačem
A to sa tiez mylis.. dokonca aj v supermarketoch vies kupit kvalitne vina od 4-5 eur.. kasli uz na to, lebo len trepes a nevies ani o com...
btw tí čo sa do toho rozumejú ich celkom baví čo som im nalinkoval aký si samozvaný expert
darmo nietimekki má recht na teba jebať vždy budeš mať pravdu posledná moaj reakcia na teba ever
Mimochodom ja sa na experta nehram, ale z tvojich reakcii hned vidim, ze vies o vine akurat to, ze sa da pit... Tebe keby somelier v restike prinesie vino, tak hanba na styri zimy...
1. najviac kolko %-ny alkohol si v zivote vypil?
2. pil si uz okenu? ak ano, cedil si ju cez chleba ci normalne z flasky jak kralovic?
nehadajte sa za kktiny
no a cuco je cuco mne chuti a hotovo a je trochu blbe povedat ze "mne nechuti" ked niekto pil len jednu znacku lebo ani mne vacsina nechuti ale je ich vela a niektore mam rad
@antifunebracka asi 70 alebo 80 % absinth
a okenu som nepil iba alpu a podobne kokotiny
a inak som rad ze na mna myslis ked si vo vani