záležalo by na tom, či sa hádajú k téme, alebo si vybavujú účty, ďalej, ako by hádka vlastne vznikla a kam by až zašla. ale kým to nie je ako komentáre a nechodia mi správy a nespamujú ma, tak by ma to nevedelo naozaj nasrať, skôr by som namrzene krútila nad nimi hlavou, ako keď sledujem hádku pod hocijakou inou anketou
Je mi jedno, či je to moja anketa/diskusia alebo anketa/diskusia niekoho iného, ale ak sa hádajú k veci a v tých komentároch sú hodnotné názory, tak si ich prečítam, ale keď sa hádajú o koko*inách, tak to ignorujem a je mi to celé jedno.
ide o to kvôli čomu sa hádajú..ak je to k ankete tak sa zapojím...ja si rada vyjadrím svoj názor...ale ak majú medzi sebou osobný problém..je mi to šuma fuk :p
Ja som sa nehádala, veď to bola taká pomerne kľudná diskusia, prepáč, že sa to zvrhlo ďaleko od témy, čo som aj napísala, že nechápem ako, ale mala by si to brať z tej lepšej stránky, že sa možno dostane do top.
Podľa toho o akú hádku ide, ak ide o to, že majú plne iný názor a druhého presviedčajú o tom svojom názore tak,že uvádzajú nejaké fakty, skúsenosti, neprekáža mi to, niekedy sa aj niečo nové dozviem.
Ak si len nadávajú, prípadne riešia to, že sa nemajú radi a vôbec nereagujú na tému, prekáža mi to.
A to sa týka všetkých diskusií a ankiet, nie len mojich.
@omeleta ja sa nehnevam a ani si ma neurazila...len neviem co ti to vadi...nezmazu ti to lebo sme tam nenadavali nejak extra ani neriesili ciganov ani fasizmus ani nic co adminom zvykne vadit...tak pšt
Nie je hádka ako hádka... Ak to nie je len o vzájomných nadávkach a urážkach, ale skutočná výmena názorov s argumentmi, tak je to v podstate dobré, o tom predsa diskusie sú - povedať si svoj názor, vypočuť si iný názor, ukázať klady, zápory, svoj pohľad na vec...
Vždy lepšie, ako keď ostanú názory nepovšimnuté, ide o to, aby tvoj názor niekoho zaujal tak, že sa k nemu vyjadrí.
@hov ädo To nebola hádka. To bola výmena názorov bez výmeny názorov, ale žiadna agresia ani nič. Ja nemám dôvod sa hádať, ak nezačnú nejakí zvrátení chudáci, ktorí majú v slovníku len nadávky a iným slovám ani nerozumejú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A vlastne sa mi to veľmi nestáva (okrem prípadov, že všetci jebú do mňa kvôli otázke), ale neprekáža mi to.
Ak si len nadávajú, prípadne riešia to, že sa nemajú radi a vôbec nereagujú na tému, prekáža mi to.
A to sa týka všetkých diskusií a ankiet, nie len mojich.
Vždy lepšie, ako keď ostanú názory nepovšimnuté, ide o to, aby tvoj názor niekoho zaujal tak, že sa k nemu vyjadrí.
...ale ty že sa nehádaš? ňe! ani trocha, ako ja