@1 veru. neni nic ubohejsie nez hentake ocividne chvalenie sa tym co ma. pricom to co on ma je cenne a obdivovane mozno tak na slovensku, ine by sa z jeho gucci tenisiek nikto neposral.
neviem čo je na nom lepšie či ten autotune , texty alebo že je predajná komerčná štetka ktorá má síce dosť penazí aj ked menej od iných umelcov ktorí necítili potrebu sa zapredať plus sa teším ako si aj o 1020 rokov spomenú na jeho terajšie hity lebo majú velkú hodnotu
genius...ale nie spevacky...ale skor marketingovy...spieva totalne hluposti, sam si zo seba robi srandu, ze spieva hluposti, ale napriek tomu zaraba peniaze..preco? lebo vie, ze musi zaujat skandalmi a robit zo seba totalneho idiota, aby niecim zaujal a ludia budu pocuvat jeho "hudbu" a zatial sa mu to dari.......
Niekto kto si dá sám pomenovanie " king of pop " značí o všetkom. A že sa chváli koľko má prachov tiež svedčí niečo o jeho intelekte. A najlepšie je na ňom že on si hovorí umelec , pustil som sa do smiechu keď v jednej časti superstár povedal " My umelci ........"
Mal som smolu že 2 x som musel byť na jeho koncerte. Tiež nepochopím tých čo naň chodia. Príde tam hneď na začiatku všetkých pošle do píče , vynadá babám že su zlakopky a oni ho za to žerú ooo a ano ešte zarepuje trocha no.
A inak keby tu teraz nebola táto anketa, tak už by som na neho aj zabudol. Neviem, to je ako keby som mal odpovedať na otázku či mám rád Nataliu Oreiro...
Stále som nezistil, či je naozaj taký primitív, alebo si len zo všetkých robí srandu. Ale skôr sa prikláňam k názoru, že asi bude naozaj taký primitív. Čo je vlastne strašne tragické.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mal som smolu že 2 x som musel byť na jeho koncerte. Tiež nepochopím tých čo naň chodia. Príde tam hneď na začiatku všetkých pošle do píče , vynadá babám že su zlakopky a oni ho za to žerú ooo a ano ešte zarepuje trocha no.
z toho som sa minule strašne smial
je mi nesympatický. dosť.
ale lubim stary KF
Pri tomto si len poviem, zlatý Rytmus