že by som tak nechcela vyzerať...nieje škaredá, ale má také strašne jemné črty tváre.. To radšej beriem svoj deformovaný nos než takýto. A neni jej vidno lícne kosti ako mne . Uvedomila som si že som pekná
strašne umelá keby sedela oproti mne v kaviarni, tak by som sa cítila strašne trápne aj za ňu seriózne, taký vypatlaný neprirodzený výraz, vyfotošopované jak hovädo. bleugh
to je tuším tá dievčina čo chce vyzerať ako bábika, nie?
som zvedavá dokedy jej to vydrží, pretože po niekoľkých rokoch už bude vyzerať trošku inak a ani make up to nezakryje, akurát bude čoraz častejšie využívať photoshop
na tej druhej vyzerá už prirodzenejšie, aj ked ten nos, pre ten make up vyzerá akoby bola po plastike
O.o ... tak neviem, čo je na nej pekné. tie umelé mihalnice sa veľmi nevynímajú a jedine ústa má pekné. ale ktovie či nemá aj to napichané botoxom či podobným... a existuje aj photoshop ... proste je nechutná nechcela by som tak vyzerať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
proste nie prirodzene, ale nasilu
ale inak taká zlatá
a inak tu mi príde krajšia
ale pravda je - ako vzdy pri tychto usudkoch - uplne inde
@leilla nie, nie je to fotošop, je to taky styl mejkapovania, uz neviem, jak sa vola
ak nie na tej prvej fotke, tak @21 určite
to je tuším tá dievčina čo chce vyzerať ako bábika, nie?
som zvedavá dokedy jej to vydrží, pretože po niekoľkých rokoch už bude vyzerať trošku inak a ani make up to nezakryje, akurát bude čoraz častejšie využívať photoshop
na tej druhej vyzerá už prirodzenejšie, aj ked ten nos, pre ten make up vyzerá akoby bola po plastike
keby nemá na sebe toľko farbičiek, tak je oveľa krajšia!
ale jej pery sa mi nepáčia.
z peknej misky sa človek nenaje, keď je prázdna
predtym bola krajsia :´(
podľa mňa je nádherná
» encyclopediadramatica.se/Kotakoti...