AHOJKO.....PISEM SI S JEDNYM CHALANOM DLHSIU DOBU CEZ NET A SUPER Sa NAM KECAAA......MA AJ FOTKU,CIZEE VIEM AKO VYZERAA.,a sme aj s rovnakeho mesta.......ZAUJIMALO BY MA AKE MATE VY S TYM SKUSENOSTI,CI MOZE z TAKEHOTO NIECOHO VZNIKNUT PLNOHODNOTNY VZTah,a
tiež si myslím, že to môže vísť, ale je lepšie podľa mňa sa stretávať predtým určitú dobu, proste viac krát sa zísť, až potom si niečo začať, aj keď ste si rozumeli, keď ste si písali. Ver mi, poznám to...zistíš, ako sa správa ten človek v určitých situáciách a tak. stojí to za to ale rozhodnutie je len na tebe, otázka je len, či dáš na niektoré rady zo srdca ti želám, nech ti to víde
Podla mna to kludne moze vyjst..aj ja mam chalana s ktorym som si pisala na nete a nejak po vyse troch mesiacov sme sa stretli...a potom sme sa nejak dali dokopy..a sme stastni ze to tak vyslo.. ..aj moja kamoska ma chalana z netu..takze ked citis ze sa ti s nim dobre keca a taak tak sa s nim v pohode stretni..
Treba si uvedomiť, že písanie cez net a skutočné stretnutie sú dve rozdielne veci. Tak ako niekto sa cez net môže zdať výrečný a milý, tak v skutočnosti môže byť presný opak. Platí to samozrejme aj opačne. Takže si dávaj pozor, aby si od toho nečakala veľmi veľa a potom si nebola sklamaná. Ale na druhej strane, ja som sa tiež zoznámil cez net a už sme spolu rok aj 4 mesiace, takže pohoda
Nehovorim ze z toho moze byt vztah len problem je v tom ze eeste ho nemusis dobre poznat. Preto ja preferujem radsej spoznavanie na ulici nieco formou:au co sa tvaris tak namrzene ved uz som tu tak sa usmej
Hm, tiez moj pripad, holku som s tretol cez net, pisali sme si ale mesiac, potom sme sa stretli, boli sme normal kamarati asi mesiac aj nieco, chodili sme spolu von a po disko, a nakoniec sme sa dali do kopy, je to uz za par tyzdnov rok, a velmi si pochvalujem Takze hor sa do toho
Podla mojho nazoru,moze cez NET vzniknut vztah,ale samozrejme nemyslim ten platonicky,ked si cez klavensicu piseme,ako sa lubime,ale myslim ze ekd sa spozname cez net a potom sa nadalej osobne otukavame a mozno zalubime atak..A cez NET isto nemoze vzniknut laska,len nadobudnuty pocit,ze sa nam niekto paci..podla mna teda pekny den
wow som v šoku koľko z vás sa strestlo so svojím partnerom cez net, pripájam sa k vám, ale boli sme najskôr len kamoši, lebo je pravda, že cez net sa nedá zaľúbiť, je to len klamanie samých seba si myslím
nie som proti stretku s človekom, ktorého poznám cez net (už som ich pár absolvovala)
len asi netreba od toho hneď chcieť samotný vzťah, predsa, ani keď stretnem niekoho nového naživo tak sa neponáhľam po dvoch stretnutiach do vzťahu.. podľa mňa, net môže sprostredkovať zoznámenie, ale neznamená to, že aj "lásku" alebo tak. skrátka, uvidíš neskôr..
aa moj kamos ma tiez profil suprovy aj fotky... az na to ze na tych fotkach neni on si tam dal tajne kamosove, taze oklamat sa da vo vsetkom... ale jasne ze to nemusi byt tvoj pripad, len ze aj take sa deje...
It works. Samozrejme sa moze podarit, ale aj nemusi. Ja som si so svojou laskou pisal rok a pol a az teraz sme sa dali dokopy. Je ale fakt ze predtym som mal tiez nejake pokusy a nevyslo to. Takze je to loteria. Ak sa k sebe hodite mate velku sancu.
Ja som si pisala s jednym chalanom asi tri mesiace, a bol fakt ze super. Mily zhovorcivy,vzdy sme sa mali o com bavit a pod... a ked sme sa stretli, tak som sa cudovala ze to je ten isty clovek, s ktorym som denne zabijala 4-5 hodin denne To bolo ako na pohrebe v reale... no, zoznamit sa da vselijak, ale dolezite je, aky bude, az sa stretnete... A ked je z toho iste mesta, tak s tym az taky problem mat nemozes Za pokus to urcite stoji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Uz sa tesim, jak sem budes o rok pisat, jak ste si vlasy vytrhali D
len asi netreba od toho hneď chcieť samotný vzťah, predsa, ani keď stretnem niekoho nového naživo tak sa neponáhľam po dvoch stretnutiach do vzťahu.. podľa mňa, net môže sprostredkovať zoznámenie, ale neznamená to, že aj "lásku" alebo tak. skrátka, uvidíš neskôr..