Ja som si v poslednom období navykol na čierny čaj, pôsobí na mňa výrazne upokojujúco. Keď som smutný tak si pripravím čierny čaj, otvorím knihu, pustím hudbu a cítim sa ako znovuzrodený.
zelený - hlavne matchu a z nečajov hlavne bylinky - mäta, medovka, levandula, fenykel čaje od pukka sú láska, hlavne tento » www.biooo.cz/caj_ayurvedsky_...
Z vrecuskovych čaj jablko a škorica alebo opunciovy, zo sypanych maté, zelene čaje alebo čaje s kakaovou príchuťou... Aj ine, ale tieto mam asi najradšej.
mám rada skoro všetky druhy čajov, pokiaľ si do nich môžem dať med a citrón ale tak najviac asi zelený a potom ešte dosť obľubujem pomarančový s bazou a mätový
Milujem čaje a ovocný všeobecne najmä, a áno ja ho považujem za čaj. Môj najobľúbenejší je Teekanne "Passion" ten je s marakujou a ten mám ja najradšej dlhodobo. Potom aj teraz ďalší čo mám otvorený "Love" je dobrý a ten je s granátovým jablkom. Mal som tiež aj tu už od nich spomínaný Black currant, ktorý sa tiež dal, len mňa bol trošku kyselkavý. Teekanne sú všeobecne dobré, ale pijem potom aj čučoriedkový, lesná zmes, záhradná zmes, jahodový, broskyňový, jablkový atď. Hlavne nech nie sú poľské, tie mi totiž zväčša nechutili. No a ešte ten zelený môžem. Skôr mám všeobecne rád čaj ako kávu.
Stale iny, podla chuti a nalady, teraz hlavne mam rada mätový, zeleny, lapacho s klincekmi a škoricou, harmanček, rôzne bylinkové, ale aj čierny, zazvorovy, šípkový, barsjake uz aj petržlenovy som si spravila a najmenej asi ovocne, ale aj tie si dam
farebne sladke mi nechutia, ked uz tak cierny, mata, nejake bylinne inac uz nejaku dobu viac sypane rozne, zelene, pur erh, matcha do prace .. do cesty ked niekde idem je super, mate na sport
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale inak bylinkove, zazvorove, chai latte
No najradšej mám žihľavový, kamilkový, lipový, medovkový
a keď nie je káva tak čierny čaj s mliekom
V poslednom čase najviac pijem čierny čaj s kardamónom.
A tiež jazmínový, rôzne zelené čaje a honeybush -aj keď to teda nie je čaj