Chlapci aj dievčatá samozrejme svojim spôsobom - oba pohlavia sa k tomu stavajú inak. Niekto to pokladá za najviac nechutné ako len môže byť, samozrejme pod "gokkun" beriem do úvahy čo i len kvapku.
pri slove gokkun ma napadne iné, tiež dosť nechutné - bukkake (ked vela mužov strieka na jednu ženu)... a pri slove bukkake si vždy spomeniem na bukekela podľa mňa dobrá podobnosť
@33@tenario Význam slova poznám už veeeeeľmi dlho. Moja bežná otázka na dievča keď je nuda: "A inak, čo ty a Gukkon?" a dúfam, že nevie čo to je. Ak vie, som mŕtvy.
nepoznam vyznam toho slova ale nasla som si nieco na wiki a k tomu z vasich komentov som tiez nieco pochopila.
s muzom si to neodkladame niekam do pohara na policku pre pripadne buduce orgie avsak ak mu fajcim tak podla nalady vypapam semacko. ak ho chcem potesit tak urcite ano ak som zrovna prezrata nejakych fasirok so zemiakovou kasou tak si ho pekne nasmerujem na prsia nech sa mi vystrieka tam.
ak je pravy vyznam toho slova pitie z pohara velke mnozstvo tak to nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
kostujes kostujes?
@22 @66janica6 Že džbán! Ja som sa aj vyjadril v prvom komentári.
..kvak..
@39 @risho Nezaujímaš ma, 0.
s muzom si to neodkladame niekam do pohara na policku pre pripadne buduce orgie avsak ak mu fajcim tak podla nalady vypapam semacko. ak ho chcem potesit tak urcite ano ak som zrovna prezrata nejakych fasirok so zemiakovou kasou tak si ho pekne nasmerujem na prsia nech sa mi vystrieka tam.
ak je pravy vyznam toho slova pitie z pohara velke mnozstvo tak to nie.