najvacsi trapas? uha. Asi v tedy ked som sa strepal zo schodov z autobusu a museli mi pomahat sa zodvyhnut. takze nic velke to nebolo ale ja som sa citil trapne
no ako moj najvacsi trapas bol ked som sla cez cele mesto zo suknou zaseknutou o rupsak a bolo mi toho poriadne vela vidiet Dako upozornila mana to az jedna mila teta DD
cosi ja som chodiaca smola cize stale ked niekde ideeme s partiou alebo tak, zarucene sa nieco stane , ale uplne ze hardcore veci ktore som si nepamatala a neskor som sa za nich aj hanbila boli vykonane vtedy, ked som bola v chemicky podgurazenom stave inak len take nevinne vecicky ze spadnes ako @kasko
@lindush4 tak v podgurazenom stave sa aj mne vselico podarilo.. napriklad take ze som prisla domov bez topanok. a dost vela ludi to videlo... ale to uz je zase iny hardcore
@xtinka bez topanok? zaujimave , s topankami som zatial stale prisla , si viem predstavit aky stav to musel byt ked si prisla bosa omgg chybali mi len drobnosti ako ponozky ci tricko /mikinu som mala /
@linush4 tak tomu ver ze to bol iny stav.. z toho vecera si nic nepametam absolutne iba jeden svetly moment som mala ze kde sa mi vyzuli topanky... takze som ich hned rano bola hladat a nasli sa nastastie
@xtinka jaaj dufam ze to nebola zima ale hej vselico sa podari v podgurazenom stave v zime sa mi stalo , ked sme oslavovali moju 15 tak sme sa ztrieskali vsetci ,potom sa to us kusok zlepsilo ked som sla domov, nastupila som do elektricky sadla si oprela hlavu o sklo a viezla sa domov, lenze isla tak monotonne , v zime je skoro tma , us bola hlboka tma , zaspala som odniesli ma az na dopravky podnik kde ma vodic zobudil
Asi ked som bola na futbale mala som oblecenu minisuknu a sedela so mna lavicke a zrazu ide na mna lopta...Welmi sa lopty bojim pravdaze a isla na mna a ja som sa prekotila dozadu...bo lavicka nemala operadlo...seci tam na fociku isli zo mna dopuku..
takých trapasíkov sa mi deje zato dosť...ale naposledy sa môžem pochváliť s tým ako som machrovala na biku.Plnou rýchlosťou som sa rútila z kopca na križovatku a začalo som pribrzďovať.Brzdy nefungovali tak ako mali, jeden prudký okamih, a spravila som totálne salto ..Nič mi zázrakom nebolo,no z kostola šlo dosť ľudí a tak som sa neubránila posmešným pohľadom
No takze my sme mali v skole na zakladke vychovny koncert a spomedzi 500 deti si moderator vybral prave mna,dal mi na hlavu masku jezibaby(strapate fialove vlasy,velky nosisko,vrasky,vypichnute oci,spinavy xicht)a taak som tam musela stat pred vsetkymi a moderator si tam 15 minur vyspevoval piesen:Nohy mala krive(vzdy vtedy sa mi podlomili kolena),vlasy mala sive,zuba ani jedneho,ocko malalen jedno,aj na tom mala belmo....lalalala....no skoro som umrela a jeden chalan ktoreho som lubila sa taaak rehotal ty kokos az reval a valal sa po zemi!!!
ja som chodiaci trapas.. najvaic sa mi ich stava v cakarnach u doktorov.. sa zvyknem potkynat.. padaju mi veci..a uz som sa raz aj cela obliala.. noo a pak take autobusove.. sa mi zasekla bunda zvnutra ked som vychadzala..a pak som kricala na plne hrdlo.. zastavte autobus.. ktory mimochodom stal.. noo nevadii.. aj take sa stava.. aspom je sranda
no tak naj trapas je od @romqa akoze to je goooooooooool v pravom slova zmylse
mne sa ich stava tieš strasne vela, nektore si ani nepametam musia mi ich vraviek masosi co vsetko stvaram ale jeden taky podareny bol ked som prisla do skoly a na taske mi vysela o zips zachytena podprsenka ......
ked spoluzakovi triedna zobrala papier na ktorom si robili take debiliny ze ktore dievca sa mu paci a take...on tam na to dievca napisal mna,triedna mu to zobrala...kedze je vseobecne v celej nasej triede zname ze sme kamosi tak mnohi z nich si myslia ze spolu spime a chodime a horsie...triedna hned ze co to je...vtedy samozrejme on to ece vsetkym vytrepal ze tam napisal mna a ece sa zmienka zhorsila...tak co k tomu dodat
no mne sa stal trapas ked sme boli u priatela doma a on sa hanbil sa ich zachody tak ma nechcel pustit no tak sme boli na zemi a zrazu mu hovorim ze toto nebol orgazmus, ale ze som sa pocurala no on si z toho robil srandu lenze potom asi o dva tyzdne nato mu znova hovorim nech ma pusti ze potrebujem ist na wecko a on ze to vydrzis, ale nevydrzala som odvtedy ked spomeniem zachod tak mi vravi pocuranek
spolužiakovi sa stalo, že ked vystupoval z autobusu tak nagrcal babke rovno do vačku čo mala na saku zmohol sa iba na "sory baby" a siel sa dopogrckať ku krajnici, a ja som tam len stál a striedavo sa pozeral na babku s novým nákladom a kamaráta grcajuceho pri ceste a nevedel kde to skor hasit, no hej to bol dost trapas
alebo ked som "skoro" zaspal na podlahe v autobuse to bola dost prdel a bohužial si s toho večera moc nepametám, len viem že tomáš čo ležal vedla mna mnou začal triasť že vstavame a kukal na nas vodič nočáku že čo do *** mu robíme v autobuse
ja som expert na mokré podlahy a zľadovatelé trasy, šmyknem aj na sáčku od hašleriek skrátka keď je na celej ulici jeden sáčok alebo mláka tak tam istotne hodím papuľu..
sme si raz po wylete boli sadnut na kofcu .. ja , kamka a dwaja chalosi .. pila som akurat kofolu a kamarat mal na stole pred sebou skoro prazdny hrncek kawy .. kamoska neeeco zahlusila a ja som sa zacala smiat ale mala som plne usta kofoly .. rychlo som zobrala ten hrncek a wyplula mu do nho kofolu on sa zmohol len na : Este som to chcel dopit. a my uz len na smeech odwtedy si kazdy w mojej blizkosti drzi pohar radsej w ruke
takych trapasov bolo dost...ale tak na toto nezabudenm..sedeli sme v podniku a cely cas boli otvorene dvere...no ked som odchadzala tak nebolil samozrejme ze boli cele zo skla...a tak si predstavte rozbehnuta D drb do skla...cely bar v krcoch no trapne: ..hh a este si spominam ako som bola v 14 opita ako delo...prisla som domov a babka sa ma pytala KDe si bola...a ja V PIci ...ani som o tom nevedela...ale rano som sa citila trapne...nie je to vtipnbe ale v tej chvili ano hh
no ja raz išla s kamoškou do obchodu na tvaroh..dala som ho do košika a dajak som sa zarozpravala s kamoškou a vyšla som aj s košikom a tvarohom z obchodu domov a predavačka na mňa cez cele mesto kriči---Heeej slečna a zaplatiť?
@47 rehoot a mne sa stalo,že v jednom cinaku sme len tak boli kuknut so spoluziackou a ja idem po ulici ideme do bižuterky, a čo nevidim ? ja v ruke ešte stale košik z čiňaku ... ta sme hodili rehot o najbližšie lavičky čo tam boli a si neviem predstaviť okoloiducich,jak na mna museli pozerať no strašne dačo
a ešte sa mi stalo v piatom rčniku na plaveckom , idem na druhu stranu okolo bazena ( behom,a riadnym),samozrejme mokre kachličky a ja v zakrute dzig cela odreta,sa ma pytaju ci mi nic nie je,a ja len že ne ale kurva drát fajne bolelo
ja raz bola v knižnici a mala som na nohach navleky..a som pošla domov a čudovala som sa čo na mňa tak ľudia čudne patria ta doma vyzuvam sa a patrim..dig navleky na nohach ta som ich išla vratiť a radšej som sa potom odhlasila z knižnice ..abo neraz som pošla domov aj košikom z obchodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a tebe aky? vsak aj ty sa pochval
mne sa ich stava tieš strasne vela, nektore si ani nepametam musia mi ich vraviek masosi co vsetko stvaram ale jeden taky podareny bol ked som prisla do skoly a na taske mi vysela o zips zachytena podprsenka ......
alebo ked som "skoro" zaspal na podlahe v autobuse to bola dost prdel a bohužial si s toho večera moc nepametám, len viem že tomáš čo ležal vedla mna mnou začal triasť že vstavame a kukal na nas vodič nočáku že čo do *** mu robíme v autobuse