@peter piper ,..mylis sa a moc :o) LEbo sme bude chodit velmi vela skutocne vela ludi ktory tu budu prvy krat ,..A BUDU HLADAT napriklad FOTKU S PARTY KDE HO BUDU BOSKAVAT 2 OPITE Blondawe KRASKY :o)
@chiflada , ak si si všimla dokončil sa nový časák, postupne sa robia veci na celom birdzi, to, že sa nejaká nová rubrika spomína, neznamená, že sa bude robiť skôr ako niečo iné.... to znamená, že sa to plánuje.
@chiflada len mám zoznam vecí, ktoré sa budú diať najbližšie 4-6 týždňov, a priebežne sa ten zoznam updatuje... Robím zväčša jednu-dve veci na raz, ale plánujem ich viac dopredu.
@chiflada jááj to si čifla myslela, ok sorry. A mám ich na toľko "preštudované", že som si všimol, že tak ešte tie "podfunkcie" nefungujú, len som na nich zabudol. hej a nezabudni, keď bude funkcia top autory, si ma tam hneď dať !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a ked uz su tam take nazvy ake su ze kalčr njús tak suhlasim s @1 Ekšns
No LEN ABY CLOVEK CO DOJDE PRVY KRAT NA BIRDZ PRVY KRAT Vedel ze fotky co hlada su v Eksens albo v birdz vonku ,..ale to eksns je vydarene hh
@xperiax nie nie sú
nie sú ešte funkcie ako moji obľúbení autori a top autori
@tomas ouky douky ja vravím, ja nič ja si to cením