čim rychlejši tym lepši, s aspoň FULL HD rozlišenim, a takym, čo ma externu grafiku - nVidia alebo ATI, osobne preferujem nVidia pretože ma CUDA, a to si niektore vypočtovo naročne softy/nastroje vyžaduju
Ja byť tebou beriem možno nejaký surface ak máš money To je špeciálne na tieto veci potom by som asi povedal že ako hovorí @Thedeadman aby to malo RAM-ku a externú grafiku (Ramka je napriklad v photoshope dost dolezita mám 8 GB a stále to dokáže zaplniť) ale zas tie nové AMD urcite su tiez v pohode len večný problém s drivermi odstraší
alternatívou je to čo spomenula @Hoperpohroma nechce si ma pridať v LOL-ku lebo som noob ale Mac čo som pozeral spolužiaci majú tak je to tam fakt solídne čo sa týka grafickej úpravy je tam na to dosť nástrojov a celkovo to nevyzaduje az taký windows anti-BSOD výkon
Ešte môžeš skúsiť herný NTB NVIDIA GTX a si v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
alternatívou je to čo spomenula @Hoperpohroma nechce si ma pridať v LOL-ku lebo som noob ale Mac čo som pozeral spolužiaci majú tak je to tam fakt solídne čo sa týka grafickej úpravy je tam na to dosť nástrojov a celkovo to nevyzaduje az taký windows anti-BSOD výkon
Ešte môžeš skúsiť herný NTB NVIDIA GTX a si v pohode