tak vybavou urcite, ale boh vie ako je to s jeho telom. Ale ako pises, mal by byt na intraku, predpokladam ze furt niekde na stole, a prenasat sa tak 2x tyzdenne, co je OK.
aj ked na bezne veci ako net a hudba ti zase netreba 4 gb ram a gigovu grafiku, kludne mozess tych 100 e usetrit a ist do niecoho lacnejsieho
no ja tiez momentalne vyberam, ale medzi Lenovom a HPckom
inak...dostala som takú radu že procesor nižší ako intel core i5 nemám brať no notebook čo sa mi inak páči má i3. nepoužívam nejaké komplikované programy ani nehrám veľké hry, ale zas nechcem aby to bolo pomalé. stačí tá i3, z vašich skúseností?
a teraz som zvedavá či mi dakto odpíše, bolo by to milé
ja by som ti poradila tento » www.mall.sk/notebooky-znack... je lacnejší a vyzera lepšie ako ten čo si si zvolila ty..ma ho moja sesternica a používa ho na všetko..takže by snim nemal byť problem..
@bluepanter no tak písal mi to brat, on je vcelku odborník, posielala som mu link na konkrétny model a tak zrejme to posúdil aj s ohľadom na tie ostatné parametre. tak berme to tak že v tých konkrétnych nbookoch, ktoré som si vybrala je tá i3 ozaj slabšia ako i5...či mi ako obyčajnému užívateľovi stačí aj tá itrojka
inac zastavam nazor ze sa neriadim znackami (dobre Acer vo mne stale evokuje nieco zle, ale poslednych par rokov sli hore), ale skor radami...tiez je rozdiel porovnavat pri napr. HP Elitebooky a tie za 300 €
Tak teraz som už úplne zmätená!! Tak čo potom? Čo odporúčate z vlastnej skúsenosti?
Kedysi som si myslela, že najlepšia značka je HP a potom som sa niekde dočítala, že to je blud a za cenu 400€ pomer cena: výkon je najlepšie kúpiť Asus.
@moonbeam seriozne od zaciatku ako ho doniesla domov, tak jej mrzol... a to moja mama chodi len na internet aj v reklamacii bol, dali jaj dalsi windows a to iste teraz najnovsie jej pada aj siet
Ja som mala Toshibu a za polroka celá dojebkaná a to som s ňou nič nerobila a i po oprave je stále zlá a už nikdy v živote Toshibu! Teraz mám asus a som spokná nadmieru po trištvrte roku je stále ako nový, žiaden problém s ním nemám. Otec má Dell a s ním sa stále háda, ale zase môj otec nadáva a háda sa so všetkým
@pukynka_15 no ked sa kupi tak ako novy by mal fungovat...ja som ale napriklad vzdy kupoval asus notebooky a bohuzial boli verzie len s windowsami a tie windowsy boli prepchate nepotrebnym softverom, tak som ich reinstaloval vlastnou windows 7 ultimate x64 a isli tak, ako som od nich ocakaval...
@moonbeam ja mam asus .. a aj ked nema numericku mam pocit, ze mam kvalitnejsi Nb ako mama... ale zase napriklad odpiekla som hardisk ked som bola len na internete netusim co to sposobilo ...
a tak isto som nebola spokojna s tym ako sa zachovali v servise, ked sa mi pokazila nabijacka... dovtedy mi baterka vydrzala hodinu a pol... a oni ma presviedcali ze uz mi nemohla ist, ked mi ju nechce ani nabijat zrazu ani sa na to nepozreli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aj ked na bezne veci ako net a hudba ti zase netreba 4 gb ram a gigovu grafiku, kludne mozess tych 100 e usetrit a ist do niecoho lacnejsieho
inak...dostala som takú radu že procesor nižší ako intel core i5 nemám brať no notebook čo sa mi inak páči má i3. nepoužívam nejaké komplikované programy ani nehrám veľké hry, ale zas nechcem aby to bolo pomalé. stačí tá i3, z vašich skúseností?
a teraz som zvedavá či mi dakto odpíše, bolo by to milé
niektoré i3 sú výkonnejšie ako i5. vyššie číslo rady v tomto prípade nehrá rolu, dôležité sú konkrétne parametre.
@matii na bezne veci ti i3 uuuplne postaci
inac zastavam nazor ze sa neriadim znackami (dobre Acer vo mne stale evokuje nieco zle, ale poslednych par rokov sli hore), ale skor radami...tiez je rozdiel porovnavat pri napr. HP Elitebooky a tie za 300 €
@18miki18
Tak teraz som už úplne zmätená!! Tak čo potom? Čo odporúčate z vlastnej skúsenosti?
Kedysi som si myslela, že najlepšia značka je HP a potom som sa niekde dočítala, že to je blud a za cenu 400€ pomer cena: výkon je najlepšie kúpiť Asus.
Acer mi poradil týpek, čo pracuje v IBM.
Teraz vôbec neviem.
ako ja nehovorim, ze to je NB-kom, ale cim potom
Ja by som odporúčala tiež skôr Dell, Lenovo alebo Toshibu
a tak isto som nebola spokojna s tym ako sa zachovali v servise, ked sa mi pokazila nabijacka... dovtedy mi baterka vydrzala hodinu a pol... a oni ma presviedcali ze uz mi nemohla ist, ked mi ju nechce ani nabijat zrazu ani sa na to nepozreli...
a ja mam xp a som spokojnaaaa ....
ja mám asus a nemám s ním žiaden problém a to ho nosím stále niekam
kamoš má acer je infotmatik a nesťažoval sa ani raz
podla mňa je ten čo si si vybrala úplne dostačujúci a má aj skvelý pomer ceny a výkonu
okrem toho asus a acer posielajú technikov až k vám domov kým máte pc v záruke....