sialena, nasilna (ako v com , niekedy aj kludna, proste mi prepina ze mimoriadne aktivna a mimoriadne kludna, zlu naladu mam furt na daco a potom mam este kopu inych vlastnosti
ja som tak mimo tohto sveta, že si ľudia vôkol mňa musia myslieť, že na dačom fičím..večne zamyslený, odveci, len by som spal a čo ja vím, mne je to jedno
Myslím, že by som sa aj vedela posúdiť, ale toto je taká trochu zvláštne koncipovaná anketa, nakoľko by som povedala, že v každom človeku sa nachádza aspoň viaceré z menovaného, iba vo väčšej či menšej miere.
Nehovoriac o tom, čo všetko ešte vplýva na to, ako sa kedy kto z nás zachová . Môžem byť neviemako šialená pred ľuďmi, ktorých už poznám dlho a viem, že si to smiem dovoliť a že im to spraví dobrú náladu alebo niečo, pričom niekde inde, medzi novými ľuďmi, budem skôr tichý typ. A keď je niečoho priveľa, možno som aj násilná, ale všeobecne asi pôsobím skôr pokojne. A to, akú mám náladu, je väčšinou tiež asi 50 na 50. A debil som tiež - v príliš učenej spoločnosti, pričom v takej, čo nerieši intelektuálne záležitosti, tento pocit mať nemusím.
Ako povedala moja kamarátka, tak som človek s komplikovanou povahou - a je to pravda (žiaľ). Podľa spolužiačky som tichá. A neviem, ako to nazvať, ale veci si vysvetľujem po svojom - a väčšinou zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Niekto ma tmavsi, druhy svetlejsi charakter, no vsetci sme len hovada egoisticke, ktore ale maju aj svetlejsie chvilky
CHýba tu možnosť ,, psycho " pre @zuzk496 xD
Nehovoriac o tom, čo všetko ešte vplýva na to, ako sa kedy kto z nás zachová . Môžem byť neviemako šialená pred ľuďmi, ktorých už poznám dlho a viem, že si to smiem dovoliť a že im to spraví dobrú náladu alebo niečo, pričom niekde inde, medzi novými ľuďmi, budem skôr tichý typ. A keď je niečoho priveľa, možno som aj násilná, ale všeobecne asi pôsobím skôr pokojne. A to, akú mám náladu, je väčšinou tiež asi 50 na 50. A debil som tiež - v príliš učenej spoločnosti, pričom v takej, čo nerieši intelektuálne záležitosti, tento pocit mať nemusím.
Som proste svojsky
me gusta