Jaaaj neznášam, ak sa chlap po sexe spýta vetu typu: "Aký som bol?" , "Páčilo sa ti to?" Ved keby sa mi nepacilo, tak to stopnem uz na zaciatku...A je este horsie, ak sa to spyta niekto, kto je v posteli podpriemerny (rozumej: dvojminutovy sex, alebo upln
mne sa to tiez este nestalo, ale skor priatel povedal ze ako skvele bolo, a potom cakal ze aj ja zacnem ospevovat a ja som bola ticho to ho trochu zarazilo DD
to sa mi stalo chalan to bol v pohode, prvý krát sme spolu spali, pre mňa to bol zážitok nikdy som sa pri tom tak strašne nenudila a zbytočne ma chytil kŕč do nohy a on sa ma na konci upachtene spýtal, aký bol.
@11 hehe zas to neplati pre vsetkych mojich byvalych.... stalo sa mi to pred par dnami, no a som bola uplne znechutena, no a som bez slova odisla.... no co som mala povedat, ze to bolo super? alebo ze to bolo strasne?
@rampa - najprv popíšeš, znie to že z vlastnej skúsenosti, presne takých chlapov, a potom sa spýtaš, či takí chlapi naozaj môžu existovať... zaujímavá koncepcia prvého príspevku fóra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale nie tak, ze by som si to len nahovaral alebo v sebe nieco potlacoval (par mozgovmedzinogami by si to tak mohlo vykladat) ja to tak proste citim.
podľa mňa je to úplne normálne ak sa to niekto spýta, veď rozprávať sa je dôležité...
takže my sme sa to pýtali pravidelne :p
očividne áno