že som bola na dovolenke, a keď sme s jednou tetou chceli ísť k moru cez taký most bola v ňom diera...a potom sa ma snažil nejaký harant utopiť v bazéne...
Po dlhej dobe sa niečo snívalo aj mne, už si presne nepamätám čo, ale bol to dobrý sen. Myslím že v tom sne boli zombíci Ja viem, blbosti sa mi snívajú, ale som rád aj za to, málokedy sa mi niečo sníva.
vnoci išiel ten horor Noc dlhá 30 dní ..už pri jeho sledovaní som vedela že sa mi o ňom bude snívať ale aspoň som si precvičila znalosti z kickboxu a nakopala pár oblúd
Sedela som na kresle, predo mnou otvorená chladnička, ktorá bola úplne prázdna až na malú marhuľovú activiu v strede chladničky. Pozerala som sa na ňu hodinu, dve hodiny, tri hodiny a tu zrazu ZMIZLA!
poslednou dobou mám úplne pridrbané sny.. napríklad včera sa mi snívalo, že som hrala takú hru, kde som už dopredu vedela, že ako cena bude možnosť pozrieť sa do pekla.. dohrala som a stála som pred "peklom" .. (to peklo bolo inak u jednej mojej babky v sklepe a boli tam za sebou postavené 3 farebné kovové brány na zámok.. prvú som sa odhodlala odomknúť, no daľšie som sa neodvážila.. a tak to skončilo.. vôbec nechápem ako si to mám vysvetliť.. že som na dobrej ceste dopekla?? a dneska daľšia taká sranda, že nám po dome lietala včela s ozvučením ako vrtačka .. a bežne ma v snoch ide vraždiť bratranec..
Dosť divný, že mi brácho omylom zarezal do hlavy pílou, kedˇ sme v záhrade pílili stromy A že sme boli v škole prírode s mojimi súčasnými spolužiakmi z výšky a potom som sa ocitla na svadbe, kde farár rapoval a kričal na novomanželov a lial na nich vodu. A prstene im priniesol môj kocúr.
divny divny uplnee .. trapny ze proste co jee! taka skupina na Fb najkrajsie slovenky alebo nieco take hej proste! tak zee niekto tam dal moje fotkyy.. alee on ich dako spraivl uplne ma zhovadil proste cecky veen a tak tosom ani ja nebola a setci pisali komentare zesom lahka atak fujj a normalne jasom si uz myslela ze to fakt je.. somsa musela ist vazne pozriet btw nechapem preco najkrajsie slovenky DD prave tam lol ved to bol riadny odjeb sen .. ale aj nieco ine sami snivalo aletoto si pametam najviac!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a to ani nič neberiem (ach)
Na toho kocúra by som sa ja nahovoriť ale nechala, to môže byť štýlová svadba
Podľa mňa ten kocúr vyzeral čudne, lebo chodil vzpriamene na zadných nohách
Moja prvá fáza sna bola o dajakom náhrdelníku, ktorý sa zmenil na hada.
Druhá fáza bola veľmi,veľmi pekná s mužom s tým najkrajším úsmevom a hlasom
a tým mužom je kto?