nič extra, som nepísala písomku z fyziky hurá a som mala najlepsie z neminy napísanú písomku z triedy, inač ma nič také nepotešilo, den bol taký akurát
mno den bol dost dobry na angline sme mali pisat test ale nepisali sme..na litike som dostal 1 a na matike tiez..ale k tej sa racej nevyjadrujem.. ...no a je pekne pocko a na zajtra sa nemusim ucit lebo ideme do budapeste cize dost dobry den
ja mam neska stres lebo sa zajtra fotime a stem si dat takee gate trištwtowe černe na traki a pasikowe tričko černo siwe s dlhim rukawom a kapucu takee je to spolu jak emo ale nwm čo si mam obut...a nestem si dat silonki ale zas rano je zima...waaa nerwoozna som...waaaa a ešte mam koleno rozbitee..
dnes sa ma správanie mojej triednej dotklo tak, ako sa ma nikdy v živote nič nedotklo. Takže celý deň mm v podstate pokazený... Ešteže o pár týždňov odchádzam zo školy.
My cez veľkú prestávku vždy chodíme dozadu za budovu a dnešný deň nebol výnimkou. My tam nechodíme fajčiť ani nič podobné... proste tam vzadu je aspoň pokoj... no a dnes sme si vyhliadli nové miesto že keď prídu učky tak sa máme kde schovať... žiaľ všimli sme si ich neskoro a my sme utekali za taku miestnosť z plechov... najprv nás nevideli kým im nepovedalijedne že sme tam... no a my sme si mysleli že vzduch je čistý a že môžme výjsť a utekáme rýchlo späť a učka nás všetkých piatich tak pekne vidí ako utekáme jak nejakí debili Akože niekedy je tam vzadu fakt sranda Hoci nás učka chcela odniesť ku zástupkyni... Ale potom povedala že ona nám verí že my by sme si nezapálili a nechala to tak Takže žiadny problém nebol a zajtra tam aj tak pôjdeme znovu No super deň aj keď by som teraz šla najradčšej vonku ale kamoška je doma a ja bez nej ani na krok Je to blbé ale tak hádam sa už konečne doučí
Neviem... Nebola som v škole, hrala som divadlo, pozrela som si ešte jedno amatérske divadlo, ktoré bolo tak trápne, že som sa na tom ani nemohla smiať... Strašne ma bolí hlava, brucho, oko... z angliny som nemala ako ísť domov, milovaná mamička pre mňa ísť odmietla, tak som hodinu sedela na zastávke a bola mi hrozná zima. A teraz mám sople a o chvíľu mi rozthne hlavu... Ale myslím, že to bol ešte jeden z tých lepších dní...
hm v skole som pokazil pisomku..ale tak mi treba ked som sa neucil..mal som dobru prezentaciu projektu.. ale nebolo zle..a slnko mi vycarilo usmev na mojom ohyzdnom xichte
hnusny...rano na mna v buse celu cestu cumel jeden dedko a vedla mna boli traja slahnuty chalani, takze som bola pritisnuta na sklo, ako nejaka prisavka.. fyzikarka ma 3 minuty pred koncom hodiny vyvolala a napriek mojim protestom mi nabalila 5ku. njn ale aspon som si zlepsila znamku z lit. mam 1kuuu ale tak co z toho:/ jo a je mi smutno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
celkovo som spokojny az na to, ze mi vyschlo v hrdle ale vdaka bohu ze do 15 minutach som bol prec Inak to bol v celku obycajny den
ADMINI prosim vas zruste ho!...to je strasne...
Ale inac den ako kazdy inyyy....
som taký unavený z cesty....slnko svietilo...
podvrtnuté zapästie (pravé) a dlaha na 7 dní... a o 11 sú prijímačky čiže super