Mohla si dať radšej toto:
birdz.sk/forum/pridaj/hlasovanie
(tá možnosť celkom vpravo
z » birdz.sk/forum/pridaj/... )
Tam sa dá hlasovať aj pre viac možností
... a veľa ľudí počúva určite viac než jeden štýl.
Metal (hlavne pagan, folk, black, death a ich vzájomné fúzie), klezmer s chasidskou hudbou, etno & world music, stredovekú hudbu, sporadicky srbský a ruský hip-hop.
všeličo, čo sa dá počúvať. Bežne však sa vyhýbam hip-hopu a pár nedefinovateľným štýlom.
Vo väčšine mám rád funk rock, power/thrash metal, folk rock/metal. Tie ostatné štýly zas neviem veľmi definovať. Sú to akési progresívne a indie či pop štýly, ja sa v tom často strácam. Hej, a trochu punk, ale to iba zopár kapiel.
crust punk, power violence, disbeat, hardcore punk, grindcore, sludge metal, doom metal, brutal death, death, thrashcore, metalcore (90 roky), screamo, emo hc, kadejaký neocrust, heavy metal, folk, klasiku, klasický rock nejaké tie hip-hopy a ďalších pokokot subžánrov kadečoho ojedinele nejaké ťažšie subžánre dnb... a nezabŕdam nejak moc do mainstreamu, skôr také okrajové kokotiny kadejaké...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
birdz.sk/forum/pridaj/hlasovanie
(tá možnosť celkom vpravo
z » birdz.sk/forum/pridaj/...
)
Tam sa dá hlasovať aj pre viac možností
... a veľa ľudí počúva určite viac než jeden štýl.
Vo väčšine mám rád funk rock, power/thrash metal, folk rock/metal. Tie ostatné štýly zas neviem veľmi definovať. Sú to akési progresívne a indie či pop štýly, ja sa v tom často strácam. Hej, a trochu punk, ale to iba zopár kapiel.