JA teda chalan zrovna niesom, ale túto tému mám prekukanú Tých, čo som vyspovedala tvrdia, že pekná baba musí mať podla nich nejaké tie krivky a okrúhly zadok..samozrejme bujné poprsie, ale zas nie obrovské melóny Missky bez jediného zaoblenia proste nezaberajú.. uf ťažká téma. Dúfam, že ešte napíše nejaký chalan.. papapapapa
no, takze ideme na prvy vazny prispevok k veci...a odo mna...takze aky typ?
teraz kopem za seba, nie za polovicu ludstva...
co sa mi paci? tmeve vlasy, oci takej farby, aby to ladilo (vacsinou to ladi) a este jedna vec, aby jej postava mala daleko od mojej postavy...
inak, nebranim sa ani blondynam (s tymi mam celozivotne skusenosti) a ked sa da s clovekom porozpravat o vselicom a na urovni, tak je mi to uz potom uplne jedno...
No tak to mas pravdu.Inak,dost dievcat sa mi najprv na prvy pohlad vobec nepacilo,potom som ich spoznal a ked som uvidel ich vnutornu krasu, zacali sa mi pacit aj navonok...aspon vacsinou to tak je...
No tak, mne sa pacia take slecny, ktore trosku vyzeraju, a tak, a nemam rad ludi, ktori povedia, ze nejde im o krasu, iba o to, co ma vo vnutri. To nie je vobec pravda, taki ludia klamu podla mna, ale tak nesudim ich.
A teraz za mna. NO mne sa pacia take dievcence, proste ktore ma dokazu uputat, nemam nejaky vyhradeny typ dievcat, proste sa mi musi zapacit a v prvomo rade tam musi preskocit nejaka iskra aj z jednej aj z druhej strany. Ale tak ked si zoberiem, tak take plnostihle su asi naj.
A nie som nejaky vysoky zase a uz som sa s tym aj zmieril, a tak je dobre, ked je taka vysoka, pripadne mensia ako ja, lebo s vyssou babou, nie je zle chodit, ale je to ine, trosku, ked ide chalan s nou pomeste a ti co to zazili, mi urcite daju zapravu
nemam nejaky vyhradeny typ....proste je dievca a paci sa mi alebo nie ... keby som mal vyhladavat nejake dievca ktore musi sediet podla mojich podmienok tak to nie.....ale dore je ked ma dievca pekny zadocek-to milujem
ja mam svoj vyhraneny typ ale neviem ho opisat... proste to dievca musi mat tu auru... a v poslednom case musi byt aj vesele a naj je ked sa rado rehota ... takze usmev
Mne maminka ked som bola malicka vzdy vravievala, ze raz najdem jedneho, pre ktoreho budem prave ja ta najkrajsia na svete. takze som si ista, ze ty najdes jedneho, kt. bude mat oci len a len pre teba a prave TY budes jeho jediny typ.
mne mamina vravela že v tomto veku by som mal mat každy den inu.. ale ako spravny pubertak neposlucham našich tak som si našiel svoju lasku a nemenil by som.. a aky je to typ?je dokonala.. ae ako napisala prvosienka - ono nejde ako vyzeraš alebo tak.. proste niekomu sa pačiš a niekomu nie.. každy je iny .. hovorit že na vyzore nezaleži je podla mna blbost..tam prebehne ta prva iskra ale aby plamienok horel dalej už musiš mat aj neco v sebe .. niekto ma rad blondiny niekto ryšave niekto tiche niekto haluzne niekto mudre niekto slepice je to na každom jednom..
úsmev so srdcom zapáleným pre Boha, nejaká tá fyzická krása, bez ktorej to nejde, porozumenie a schopnosť aspoň nieco uvariť stací rezne a nejaké mäso. nikdy necakám ze bude Majstrom vo varení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
teraz kopem za seba, nie za polovicu ludstva...
co sa mi paci? tmeve vlasy, oci takej farby, aby to ladilo (vacsinou to ladi) a este jedna vec, aby jej postava mala daleko od mojej postavy...
inak, nebranim sa ani blondynam (s tymi mam celozivotne skusenosti) a ked sa da s clovekom porozpravat o vselicom a na urovni, tak je mi to uz potom uplne jedno...
a to si taky chudy alebo tucny alebo ovisnuty alebo kockaty ked daleko od tvojej?
A teraz za mna. NO mne sa pacia take dievcence, proste ktore ma dokazu uputat, nemam nejaky vyhradeny typ dievcat, proste sa mi musi zapacit a v prvomo rade tam musi preskocit nejaka iskra aj z jednej aj z druhej strany. Ale tak ked si zoberiem, tak take plnostihle su asi naj.
A nie som nejaky vysoky zase a uz som sa s tym aj zmieril, a tak je dobre, ked je taka vysoka, pripadne mensia ako ja, lebo s vyssou babou, nie je zle chodit, ale je to ine, trosku, ked ide chalan s nou pomeste a ti co to zazili, mi urcite daju zapravu
pekny den prajem