No zas moja alko-diskusia ale mozno to ma aj nejaky zmysel tento krat uvidime podla komentov no a v mojom zivote ma velky zmysel pit chlast lebo ma to naplna !!! netusim ako by mi bolo bez neho
žiaden.ja mám miesto alkoholu niečo iné čo mi pomáha vysporiadať sa s ´´krutou´´ realitou takže ho nepotrebujem, navyše môj otec je abstinent, mama teoreticky tiež, tak možno je to dedičné
-liek, ked mi to MEGAJEBE v hlave... taka polliterka rumu dokaze zazraky ale to je tak raz za pol roka a musim byt sam, inak hrozi vazne ohrozenie zdravia tych okolo
Nehovorím,že si niekedy nedám,ale skôr vínko len tak pre chuť a trošku uvoľnenia...tvrdé nepijem teda skoro vôbec, ožierať do nemoty pre mňa žiadny zmysel nemá... ako malá mi stačilo to,že veľmi rád si vypil aj môj otec... a všeobecne nemám rada,keď sa niekto mne blízky opíja rád...
V skutku, alkohol človeka naplní ako iná tekutina. Jednak, lepšie je vypiť fľašu minerálnej vody než protoplazmatický jed, ktorý zabije aj poslednú bunku v hlave. Ale na druhej strane, prečo sa neopiť a neurobiť zo seba aspoň na chvíľu zviera.
nevidím v tom žiadny zmysel .jedine že by únik pred problémamy,pred svetom a pred všetkým čo sa na človeka valí..ale to je to najhoršie čo sa dá spraviť-doma mám každý druhý,tretí deň na to živý príklad.. raz za čas,prečo nie ale jedine pivo.
mama je alkoholička.a vidím čo to s ňou robí..hnusí sa mi stále viac no zároveň mi jej je ľúto..pri každej príležitosti keď som vonku si na to spomeniem pred tým ako niečo do seba začnem liať a hneď ma prejde chuť
ja sa fakt čudujem,ako musí byť človek už na dne aby ho alkohol napĺňal o____o veď je toľko iných vecí,ktoré by ho mohli napĺňať no on si práve vyberie alkohol
ja málokedy pijem preto,aby som zapila smutok/trapenie/problemy/sklamanie a take hovadiny... skor je to naopak,kvoli dobrej nalade,oslave (ved dovod na oslavu sa najde vzdy ) a vždy je to kvoli pozitivnym veciam konec
dotvorenie atmošky, prípadne aby som bola kus spoločenskejšia keď je treba. ale keďže tie zlé stavy z alkoholu u mňa výrazne prevyšujú dobré, nepreferujem
no bohužiaľ v dnešnej dobe každý s kamošmi cez víkend skončí dakde v krčme alebo v parku s fľašou...a to aj ja mno :S ...odviaže to človeka presne na tú úroveň na ktorú sa v "reále" napr. neodváži alebo sa hanbí...je to dobré v dobrej partií keď je to len za účelom sa mega zabávať...ale treba vedieť odkiaľ-pokiaľ
Pre mna to je relax. Pridem po celom dni domov, otvorim si flasu vina (poslednej dobe Prosecca ), precitam si nejaku knihu, casopis a oddychujem pri tom.
Ked ideme s priatelom na veceru, objednavame si flasu dobreho vina k jedlu. Alebo len tak si niekedy spolu otvorime flasu ku telke.
Ale urcite to neprehaname. Avsak si neviem predstavit ze by bol moj partner abstinent.
@torpedo08 Aký zmysel ? Alkohol mi ničí život .. A nie len mne .. moj o tec je alkoholik a sestra sa koli nemu musela odťahova pretože ju takmer pod vlyvom alkoholu zabil .. Každému kto pije by som j*bla po hlave taku že by sa z toho nespamätal .. to nechcete mať deti??Chcete aby z vás boli alkoholici ako zmojho otca a potom ničiť svojim deťom životy? A čo manželka ? Myslíte si že vaša nastávajuca si toto zasluži?
@torpedo08 Tak ak tým neplánuješ nikoho ohrozovať, tak rob ako chceš ,, Ja nikoho za to že pije neposielam do pekla .. su ľudia s ktorými je potom sranda .. a su ľudia ktorý potom ohrozuju svoje okolie ., je už na tebe do ktorej z týchto skupín sa zaradíš ty sám
@tanecnica002 no ja niesom agresivny a ked ano tak ma musi niekto vyprovokovat co je bohuzial casto kedze mam okolo seba sameho hajzla ... ale bud by som mal prestat tak pit alebo najst si novych kamaratov lebo momentalne to je cele zle
Vseobecne zabavit sa... alebo ked potrebujme zresetovat myslenie a nepremyslat...
A proste ako sa hovori ziadna historka sa nezacina "ked sme jedli salat" a obcas mi to doda guraz rozpravat sa s ludmi, riesit stare konflikty, poriesit cloveka, ktory sa mi dlho pacil a bala som sa...
my sme minule pili toto luxusné gruzínske vínko z hlinenej fľaše (darček pre kamaráta, s ktorým sme ho aj pili) » www.svetnapojov.sk/vino/30-saperav... , a nielenže sme sa cítili luxusne, ale bola nakoniec aj totálna sranda. takže preto sa asi pije všeobecne, zábava, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ja fakt nechapem ludi co nechapu taketo veci kde je ten idealny svet v ktorom zijete ? aj ja tam chcem patrit
-obcasna nepravidelna zabavka v spolocnosti
ale vcera v buse som mala strasnu chut na vino (a doma samozrejme nic nemame), skoro ma kleplo
mama je alkoholička.a vidím čo to s ňou robí..hnusí sa mi stále viac no zároveň mi jej je ľúto..pri každej príležitosti keď som vonku si na to spomeniem pred tým ako niečo do seba začnem liať a hneď ma prejde chuť
áno, mám depky z môjho vysokého veku
a povedzme si úprimne taký rumys vždy aj chutí
Ťažké situácie zvládam inými spôsobmi a ani ten typ zábavy založený na alkoholových stavoch ma nenapĺňa.
proste to už je nejaká taká automatika, že keď ideme s kamošmi večer (alebo aj nie večer) niekde posedieť, tak sa pri tom pije
alebo že by som došla na nejakú akciu a nepila? šak to by bol divný pocit
a také to domáce popíjanie....to závisí od chuti a okolností
@25 asi tak
riadim sa podla hesla:Kto nevie piť,nech ani nepije a prenechá to niekomu zdatnejšiemu
Zabaviť sa viem bez alkoholu,cigariet a iných podobných vymožeností
Občas si vypijem grapefruitové pivo ale to je taký silný destilát ako umývanie pivových fliaš
Ked ideme s priatelom na veceru, objednavame si flasu dobreho vina k jedlu. Alebo len tak si niekedy spolu otvorime flasu ku telke.
Ale urcite to neprehaname. Avsak si neviem predstavit ze by bol moj partner abstinent.
Asi taký, ako pre mŕtveho zimník. Ak už.
Asi taký, ako pre mŕtveho zimník. Ak už.
Ale medovina nie je alkohol, to je slovanské dedičstvo predkov požehnané Perúnom.
A proste ako sa hovori ziadna historka sa nezacina "ked sme jedli salat" a obcas mi to doda guraz rozpravat sa s ludmi, riesit stare konflikty, poriesit cloveka, ktory sa mi dlho pacil a bala som sa...