Aký zmysel malo vytvoriť novú soc.sieť,keď k nej neumožnili ľuďom prístup?
Vytvorili by ste a makali na novej socialnej sieti, funkcie atď. a nechali ju len pre pár registrovaných ľudí z pred niekoľkých rokov? ... čo to je za podnikateľský plán a zmysel?
Prečo to odkúpil ten kto to odkúpil a nechce z toho spraviť niečo schopné
Najhoršie na tom celom je, že ľudia sem chodia bez nicku z offu aj naďalej. Tym pádom má táto stránka stále takú návštevnosť, že sa im to tu oplatí udržiavať pri živote... Aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá
Jednoducho, za stav tejto stránky môžu ľudia, ktorí netvoria žiadny obsah (fotky, statusy,blogy, fóra...)
a chodia sem bez prihlasovania sa aj naďalej.
Podla mna sme socialny experiment. Uzatvorili si tu do ohradky urcitu skupinu ludi vecsinu tinedzerov a teraz nas pozoruju ako sa casom menime, pripadne na nas nieco testuju. Napr. ten screamose tu ma podporu adminov. A podla mna cez neho na nas skusaju nejaky socialny experiment. A ostatny ludia sa na nas chodia pozerat ako do zoo.
Presne, nie je tu reklama. Očakával by som, že sa spustí registrácia, a budú tú rôzne bannery ako reklamy... Bude tu admin aspoň raz za deň a spustia aj sponzorovanú reklamu na iných weboch na birdz ...
Pripadá mi to tak na polceste alebo na štvrťke cesty... ale to už sa môže porovnávať s diaľnicou do Košíc dĺžkou trvania stavby fukčnej sociálnej siete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a chodia sem bez prihlasovania sa aj naďalej.
Pripadá mi to tak na polceste alebo na štvrťke cesty... ale to už sa môže porovnávať s diaľnicou do Košíc dĺžkou trvania stavby fukčnej sociálnej siete.