@pa3cek stredolavopravy SMER (lavicova strana to bola mozno v zaciatkoch, ked fico neloboval za podnikavcov z j&t), pravicova SND a lavicove HZDS nebol zlepenec? Ved tie strany bola kazda natocena niekde uplne inde.
Hej, Fico určuje módne trendy, zlepenec je cool slovo ...
Inak sranda, aký bol včera o šiestej ráno plný pokory a prijímal aj opozičný osud, dokonca sa mu tisol úsmev do pier, hlavne, že pred voľbami bol ten zlepenec totálne nebezpečný
Som zvedavý, ako mu pôjde klamanie a zavádzanie v opozícii ... Alebo sa nebodaj môžeme tešiť na nového Fica?
SMER-HZDS-SNS nebol zlepenec hej? 4 pravicové strany sú zlepenec a 3 strany jedna populisticko-ľavicová jedna nacionalistická a jedna Mečiarovská zlepenec neboli? Dajte pokoj zo zlepencom je to nezmysel.
@tunidlo bude robiť to čo vie najlepšie...teda nič sa nezmení on sa správal opozične ešte aj keď bol vo vláde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A akýkoľvek zlepenec určite nie, len zlepenec strán s rozumnejšími ľuďmi ...
Aby toto nebolo o 20 rokov heslo koalície SNS - ĽSNS - KSS - HZDS, alebo niečoho podobne hybridného
Inak sranda, aký bol včera o šiestej ráno plný pokory a prijímal aj opozičný osud, dokonca sa mu tisol úsmev do pier, hlavne, že pred voľbami bol ten zlepenec totálne nebezpečný
Som zvedavý, ako mu pôjde klamanie a zavádzanie v opozícii ... Alebo sa nebodaj môžeme tešiť na nového Fica?
@tunidlo bude robiť to čo vie najlepšie...teda nič sa nezmení on sa správal opozične ešte aj keď bol vo vláde.
@3 ikuto včera 19:10 Ďalšie fóra »
akákoľvek diskusia je lepšia ako politická
1897545
- kvoli tomu komentaru predsa
Ja bývam v Partizánskom, ale pre červené hlavy ako ty, to môžeme označiť ako.... predmestie Blavy
Vy ste vyhrali??? Čo ste vyhrali? To že Kokot získal 35% hlasov, ale aj tak ide do opozície, lebo si pohneval všetky strany