Ked pocuvam vsetko? ale fakt vsetko, od tych rokov 70tych na intraku, cez Black Sabbath, Deep Purple, Queen a dalej H16, Rytmus, Dramatikz az po Diskofilne vsetko? tak aky clovek podla teba som? s tou hudbou je to blbost
som na tom podobne ako @amatter
aky typ cloveka je taky, co pocuva proste vsetko? (namatkovo: exploited, sexy pištole, libertines, decemberists, robbie williams....new young pony club, daft punk, 808 state, cafe del mar, four tet, chromeo, kosheen, pixies, sonic youth, ... gangstarr, naughty by nature, run-d.m.c., psycho realm, de la soul, m.o.p. ... divokej bill, deerhoof, edith piaf, luis armstrong, st. germain, junior senior, manu chao, madonna, lucie, olympic, sam cook............a asi milion dalsich. ayk som typ cloveka podla tohto? daj nam svoj odborny vyklad. som na to velmi zvedavy.
a taky co svoj zivot riadi podla hudby nieje clovek, ale kokot tolko k teme
nie je to celkom pravda, ale z casti ano... ale nikto to tak nevnima, vas vkus, aj hudobny odraza cast z vasej osobnosti, aj ked samozrejme, nie je to celkom tak pravdas, ze clovek je taky, aku hudbu pocuva... ale hudba mu istym sposobom vsugeruje nazor na svet..
@sleepwalker9 tiez suhlasim ze cloveka hudba moze aj vyjadrovat ved videli ste uz napriklad nejakeho dirigenta vaznej hudby ako nosi hip hop siltovku alebo metlacke oblecenie? asi nie zije svojou hudbou...
no... aj by som suhlasil... ale ako povedaô @amatter .. coak je tu taka vec... ze... ked a doma nudim tak mi nevadi pustit si Techno, Trance abo drum n bass.... ked som niekde vonku tak to vici na herd roku, metal, a podobne... u kamosa sedim a pocuvame hiphop ako kontrafakt, eminem, h16... a ked som zase s dalsim kamosom tak pocuvame hudbu ktora je starsia nez moja mama... a vsetko sa mi nesmierne lubi.... hm... cim to teda bude? aky som teda clovek?
ja suhlasim podla toho aku hudbu clovek pocuva podla toho sa da odhadnut aj jeho osobnost napr ak niekto pocuva funky alebo ska alebo nieco pod tak z nim dokazete pokecat o com kolvek ale ak niekto pocuva hip hop rap a podobne picoviny tak nema cenu sa snazit o nejaku konverzaciu jo a @7 ty asi nai sam nevies aka si osobnost alebo sa len marne pokusas zaradit
Mozno to co napisal je sprostost je to pozerske a neviem ake este , ale co je na tom pravdy? zamysleli ste sa? ze naozaj to v poslednej dobe tak vyzera? vsetci sa zacinaju spravat tak ako ich pseudo-idoli? alebo okruh znamych? je to divne , ked vidim skupinu hoperov a vsetci sa chovaju skoro na vlas rovnako , alebo punkaci , alebo co ja viem este kde kto ... nieje to nasmiech? ani nie ... ked sa tak clovek zamysli , je to skor smutne , ze uz skoro nikto nevie byt sam sebou...
môžem poprosiť o konkretizovanie ? ktoré štýly definujú človeka v negatívnom zmysle a ktoré v pozitívnom, resp. ako si to predstavuješ ?
btw, tiež počúvam skoro všetko. (napríklad : Guano Apes, Horkýže Slíže, Deftones, London Elektricity, Sandra Nasic, Nelly Furtado, Bloc Party, Garbage, KoЯn, Buckethead, System of a Down, No Doubt, Coldplay, Oasis, Exilia, Kosheen, Matrix and Futurebound, Apocalyptica, Tool, Red Hot Chili Peppers, ATB, Timbaland, Kanye West, Nightwish, Nine Inch Nails, Radiohead, Black Sun Empire, Massive Attack, The Cardigans, Flyleaf, TV on the Radio, Jam & Spoon, Markus Schulz a ďalšie... )
Pre niektorých: je tam napísané akým človekom si takú hudbu počúvaš a nie akú hudbu počúvaš takým človekom si. To je sakra rozdiel.
A myslím že to je pravda. Viď reakciu @1
neviem čo ste tu popísali, ale čím je človek otvorenejší k hudbe tým je jeho intelekt ako keby stúpal, väčšinou skupiny ľudí čo počúvajú len jeden štýl sú total dementi, ala black či death metalisti či vymletí punkáči, mne by po čase asi riadne jebalo keby že mám počúvať to isté dookola
O mne spolužiaci vravia, že som satanistka, lebo počúvam metal a chodím v čiernom. A to je poriadna KRAVINA, lebo metalu čúvam iba trochu a iba niekedy a vo farebných a svetlých handrách sa proste necítim dobre a hlavne celý henten „satanizmus“ je kravina najvyššieho stupňa. Vôbec nechápem, čo to má spoločné s metalom.
Ja počúvam také všeličo, takže to sa naozaj ani nedá zaradiť.
akoze neviem z koho ust vysla takato kokotina to akoze som postrach pre male deti a odpudzujuci priklad toho ako sa nemaju ani vo sne spravat... len preto ze pocuvam Hardcore ??? tak to sa musim z chuti zasmiat! xD
ja s tým nesúhlasím.
ja počúvam punk, rap, metal, rnb, soundtrack, pop, hip hop, techno.....všetko možné čo sa len dá si vypočujem takže ja som rozpolená na niekoľko častí či ako?
A ja stále dúfam, že sa raz dožijem časov, ked sa prestanú ľudia súdiť a zaradovať podľa muziky, ktorú počúvajú...je to choré. Som taký človek, akú používam chladničku?
Je pravda, že hudba v značnej miere ovplyvňuje človeka, vzbudzuje pocity, myšlienky, spomienky atď atď... Ty si však práve odsúdil ľudí 'čiže aj seba' do nejakej kategórie.
Čiže ked sa napr tvojej babke páči Elvis, tak je automatický nejaká hlúpa baba, ktorá chodí po diskotékach a zabáva sa a flirtuje? = zlá žena? len preto že počúva elvisa, pretože sa jej páči? = nezmyseľ.
Mysliš že človek, ktorý počuva napr hip hop alebo disko alebo iný žáner nemože byť v srdci dobrý človek?
Každému sa páči iný štýl hudby. To že napr ty počúvaš iný štýl hudby a druhý človek iný neznamená, že ten druhý je zlý pretože počúva niečo iné ako ty.
Dobre mne sa napr nepáči metal a rock ale nepoviem na nejakého človeka, ktorý počuva metal, že je automaticky zlý len preto že sa mu páči metal.
Depeche Mode
Placebo
The Cure
Pink Floyd
Tool
Garbage
system of a down
The Ramones
Queen
Massive Attack
I Am X
Nirvana
Linkin Park
Rage Against The Machine
The White Stripes
Radiohead
Apollo 44
Jana Kirchner
Louis Amstrong
Richard Muller
Lenny Kravitz
Franz Ferdinant
Metallica...
IMHO blbosť.Záleží na tom, prečo dotyčný hudbu počúva a prečo počúva takú, akú počúva (nerada by som sa opakovala, že).Poznám ťažkých intelektuálov, ktorí si pustia slizký slabomyseľný popík so štyrma akordmi a textom 'uch, oh, yeah, babe, let's go, h, yeah, uch', lebo sa pri hudbe chcú úplne odreagovať a nepotrebujú nič hlboké.Na druhej strane sú ľudia, ktorí sa s hudbou silno identifikujú, dbajú na to, čo v nich vyvoláva, aká je myšlienka, text, umelecké prevedenie, nazvučenie etc.
Osobne preferujem všetky druhy rocku a takmer všetky metalu, ale bočas ma popadne strašná chuť na Vivaldiho, Oasis, Karla Kryla alebo na song Ghetto Gospel.Keď z toho niekto viete vydedukovať psychologickú analýzu, ste dobrý
Jo, a vďaka za pripomenutie, Slaves Shall Serve je môjmu uchu dóósť lahodiace **ide si pustiť**
určite? lebo ja počúvam všetko:/ okrem rocku a metalu, proste to, čo vrieska, škrípe a bim bam duní nie, až na pár výnimiek... preferujem enigmu, čo som teda?
Je to pravda, a takí čo počúvajú všetko a stále nevedia akýže to vlastne sú ľudia mám odpoveď: povrchní, sami ešte nevedia čo chcú, ľudia bez jasného cieľa a smeru. Ľudia bez perspektívy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
aky typ cloveka je taky, co pocuva proste vsetko? (namatkovo: exploited, sexy pištole, libertines, decemberists, robbie williams....new young pony club, daft punk, 808 state, cafe del mar, four tet, chromeo, kosheen, pixies, sonic youth, ... gangstarr, naughty by nature, run-d.m.c., psycho realm, de la soul, m.o.p. ... divokej bill, deerhoof, edith piaf, luis armstrong, st. germain, junior senior, manu chao, madonna, lucie, olympic, sam cook............a asi milion dalsich. ayk som typ cloveka podla tohto? daj nam svoj odborny vyklad. som na to velmi zvedavy.
a taky co svoj zivot riadi podla hudby nieje clovek, ale kokot tolko k teme
@xhmtl vysvetli, k akej hudbe by si priradil aký typ človeka
som v kategorii s vami tiez pocuvam uplne vsetko.. a mno az na ten hiphop a rap.. ale inak v podstate vsetko...
btw, tiež počúvam skoro všetko. (napríklad : Guano Apes, Horkýže Slíže, Deftones, London Elektricity, Sandra Nasic, Nelly Furtado, Bloc Party, Garbage, KoЯn, Buckethead, System of a Down, No Doubt, Coldplay, Oasis, Exilia, Kosheen, Matrix and Futurebound, Apocalyptica, Tool, Red Hot Chili Peppers, ATB, Timbaland, Kanye West, Nightwish, Nine Inch Nails, Radiohead, Black Sun Empire, Massive Attack, The Cardigans, Flyleaf, TV on the Radio, Jam & Spoon, Markus Schulz a ďalšie... )
aký som človek ?
som zvedavý na odpoveď
A myslím že to je pravda. Viď reakciu @1
Ja počúvam také všeličo, takže to sa naozaj ani nedá zaradiť.
Si taký, akú hudbu počúvaš..
ja počúvam punk, rap, metal, rnb, soundtrack, pop, hip hop, techno.....všetko možné čo sa len dá si vypočujem takže ja som rozpolená na niekoľko častí či ako?
Je pravda, že hudba v značnej miere ovplyvňuje človeka, vzbudzuje pocity, myšlienky, spomienky atď atď... Ty si však práve odsúdil ľudí 'čiže aj seba' do nejakej kategórie.
Čiže ked sa napr tvojej babke páči Elvis, tak je automatický nejaká hlúpa baba, ktorá chodí po diskotékach a zabáva sa a flirtuje? = zlá žena? len preto že počúva elvisa, pretože sa jej páči? = nezmyseľ.
Mysliš že človek, ktorý počuva napr hip hop alebo disko alebo iný žáner nemože byť v srdci dobrý človek?
Každému sa páči iný štýl hudby. To že napr ty počúvaš iný štýl hudby a druhý človek iný neznamená, že ten druhý je zlý pretože počúva niečo iné ako ty.
Dobre mne sa napr nepáči metal a rock ale nepoviem na nejakého človeka, ktorý počuva metal, že je automaticky zlý len preto že sa mu páči metal.
Placebo
The Cure
Pink Floyd
Tool
Garbage
system of a down
The Ramones
Queen
Massive Attack
I Am X
Nirvana
Linkin Park
Rage Against The Machine
The White Stripes
Radiohead
Apollo 44
Jana Kirchner
Louis Amstrong
Richard Muller
Lenny Kravitz
Franz Ferdinant
Metallica...
a kopu dalších----
@28 Ak počúvaš takú hudbu,tak si brutálne rýchly,temný,bohový
@50 Nie,takých časov sa nedožiješ
kapanek to vystihuje aj moju povahu, ale zato s tvrdenim @xhtml nesuhlasim...
Asi budem divny. To o mne asi hovori, ze som cholericky schizofrenik, ze?
a momentalne mi hra Parov Stelar
Osobne preferujem všetky druhy rocku a takmer všetky metalu, ale bočas ma popadne strašná chuť na Vivaldiho, Oasis, Karla Kryla alebo na song Ghetto Gospel.Keď z toho niekto viete vydedukovať psychologickú analýzu, ste dobrý
Jo, a vďaka za pripomenutie, Slaves Shall Serve je môjmu uchu dóósť lahodiace **ide si pustiť**