otazka je jasne ... ja tak ako nam to ukazuju v mediach aj ked som videl ze sa to tak v Mexiku nikdy nepilo ale teraz uz to piju mlady ludia aj tam tak no ale sak toto co kupime na Slovensku vlastne aj tak neni tequila len nejaka palenka obycajna
@trdelniiiq no dobre ale myslim lacnejsie verzie a aj keby som chcel nejaku skutocnu tak netusim kde by som ju kupil nemam v okoli ziadny obbchod kde by bola aspon myslim
@trdelniiiq inak co som pozeral dokument tak tam bolo ze tento sposob sol - tequila - citron vymysleli amici lebo zacali robit falosnu tequilu ktora bola hnusna tak ju nejak chceli zamaskova citronom a solou a ze v Mexiku sa dava tusim iba stava s citrona priamo do toho ale aj to iba tak obcas ako ked si tu das co ja viem do kofoly rum
@trdelniiiq nj to tam stary mexicania tak pili a hovorili ze to je uplna blbost pit to inak a inak to s tou kofolou som dal zly priklad lebo kofola je samozrejme najlepsia malinovka na svete
Oblížem si ruku, nasypem soľ, do tej ruky chytím citrón, do druhej tequilu, zlížem soľ, kopnem tequilu, udusím sa citrónom.
A jj, viem o to, že Mexičania si z nás robia pre to piču, to je akoby sa teraz niekde v amerike rozmohol zvyk piť slivovicu a oblizovaním slaniny. Ale to by bolo cool.
@kokinka tak to je asi ich najznamejsia mne sa nepacili ich metalcoreove zaciatky ale teraz su v poho podla mna, skus a little piece of heaven, ma uzasny videoklip!
@biancadetolle ake polske ? polskych je tam mozno 20% inak je skoro vsetko nemecke alebo nase alebo ceske alebo rakuske takze tak na rovnak ale alkohol je vacsinou nemecky a aj tak co ked su tam polske veci ? u nas sa robia este horsie len sa o tom tak nerozprava v mediach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
lebo aj tak ju pijem len po baroch a tam ku tomu dostanem všetko príslušenstvo
a cipana ale riadne dlho už som ju nepila...by som si dala tequilový večer :/
No a ja ak pijem, tak citrus a posyp.
inak @torpedo08 lildlovské výrobky sú síce najlacnejšie, ale polskééé...fuj
ale už to nepijem.
2. sol na istom intimnom mieste od pasa hore, tequila v pupku a citron... ved si domyslite postupnost
nie, mexicania nepiju tequilu s nicim
A jj, viem o to, že Mexičania si z nás robia pre to piču, to je akoby sa teraz niekde v amerike rozmohol zvyk piť slivovicu a oblizovaním slaniny. Ale to by bolo cool.
ale moc od nich nepoznam z tych starsich veci
ale som bola zavisla teraz na jednej songe od nich tato to bola: