Podľa čoho si vyberáte ktorý článok si prečítate? Podľa najlepšie ohodnotených? Podľa názvu? Čítate len blogy priateľov alebo tých ktorými ste fanúšikmi?
JA si vyberám články najprv podľa toho, ktoré su najmenej hviezdičkované a potom podľa nadpisu.
Myslím si že každý článok by mal byť prečítaný aspoň jednou osobou okrem autora. Kaýdého to určite poteší, že niekomu sa páčia jeho články a určitým spôsobom sa to podpíše pod zvýšenie sebavedomia.
väčšinou pozriem do "môj birdz", a keď vidím že niečo pozitívne skomentili priatelia, tak viem že mám takmer zaručené že je to dobré, tak si to idem prečítať... a keď sa veľmi nudím, tak si kliknem záložku blogy a len tak blúdim, klikám keď vidím nejaké známe meno od ktorého som už pár dobrých vecí čítal, alebo keď to má nejaký zaujímavý nadpis... alebo ešte, keď niekde uvidím nejakého usera, ktorý ma zaujme (napr. názorom vo fóre, v diskusií k článku, atď.), tak si ho otvorím, a prelustrujem mu webku v poradí profil, stavy, _blogy_, fotky
Keď sa mi čosi zjaví na hlavnej stránke a mám čas/náladu, tak to pozrriem, prípadne ak tam narazím na niečo okomentované a zaujímavo pôsobiace. Potom kliknem na najnovšie, prebehnem tak prevé tri stránky a vyberám, čo mi tak padne do oka, potom tak prebehnem ešte ohviezdičkované, najkomenovanejšie a v podstate všetky kategórie, ale väčšinou mi toho do oka veľa nepadá
pravidelne čítam ľudí, ktorých viem, že tvorba sa mi páči, ale pri niektorých z nich sa mi stáva, že ich prečítam aj oneskorene... a inak podľa nálady, či sa mi chce viac alebo nechce - prebehnem top blogy, ohviezdičkované a nakoniec najnovšie a niečo si z nich vyberiem. a ešte ak si všimnem nejaký zaujímavý koment na môj birdz, tak si niekedy prečítam. plus keď ma autor zaujme, občas prejdem aj iné jeho blogy
inak od neznámych by ma mal zaujať názov alebo začiatočný úryvok, aj keď ani to nezaručuje, že to aj dočítam
podľa nálady...niekedy pozriem len kvalitné alebo načítanejšie, niekedy preletím aj nové, aby som prípadne podporila niekoho, kto zatiaľ nedostal veľa hodnotení. ale v oboch prípadoch sa nechávam upútať nadpisom a prvými pár vetami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Myslím si že každý článok by mal byť prečítaný aspoň jednou osobou okrem autora. Kaýdého to určite poteší, že niekomu sa páčia jeho články a určitým spôsobom sa to podpíše pod zvýšenie sebavedomia.
Akurat ked vidim niekoho znameho z fotky na fore, tak si ho kliknem a precitam si jeho blogy ....
Obľúbení.
I niečo nové a to zväčša podľa názvu a už ohodnoteného stavu.
I kvalitné veci a "dnešné tipy".
inak od neznámych by ma mal zaujať názov alebo začiatočný úryvok, aj keď ani to nezaručuje, že to aj dočítam
potom tým komu som fanušíkom
najčítanejšie
ale aj nové veci ale musí ma zaujať nadpis