Chcem sa opýtať či niekto bol v Alanyi,Turecko čo sa tam oplatí vidieť ( samozrejme, že aj Kleopatrinu pláž) a či ste tam dobre nakúpili poprípade či ste boli na jeepoch Safari aké to je práve som si to bookla tak som zedavá
@marleymt jj ono to viem ja ani nechcem šoférovať kvôli bezpečnosti ostatným iba si užiť jazdu ale toho sa bojím či bude niekto kto bude šoférovať buď Turek albeo niekto lebo my ideme 2 baby čo nechceme určite šoférovať a čo by si mi také na Turecku odporúčila čpmu sa vyhnúť alebo čo naopak vyhľadávať ja neviem jedlo,kluby,pláže...
ja ti neviem, ja som bola vždy v hoteli, nie tak"na vlastnú päsť" a neviem či sa treba niečoho obávať, keď si medzi ľuďmi tak sú všetci moc milí, keď sa potuluješ sama niekde v tmavých uličkách tak za to neručím
oni vás zoberú ak nebudete chcieť šoférovať vy myslím
jedlo kluby pláže, ja som bola vždy pri hoteli takže toto som mala v areáli a nevyhľadávala som to...ale tak, pamukkale je fajn, ak chceš kus funny nezvyčajnej prírody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
oni vás zoberú ak nebudete chcieť šoférovať vy myslím
jedlo kluby pláže, ja som bola vždy pri hoteli takže toto som mala v areáli a nevyhľadávala som to...ale tak, pamukkale je fajn, ak chceš kus funny nezvyčajnej prírody