Už nosím kotníkové boty. Žiadne bagandže, ale také elegantné hilfighery čo idú k saku. Koženné rukavičky z Blažeka. Šálik s modrým vzorom, krásny, ako z katalógu. Kabát mám z Ozety, to je moja značka. Trenčín sa nezapre.
@robinson44@6
Práve teraz čierna saténová nočná košeľa tak do polovice stehien, natáčky na hlave a saténový turban. Ale mala som dnes v práci oblečené čierne široké nohavice a čierny rolák, na tom svetrik a tmavomodrú bundičku.
ja som dnes mala tmavošedé nohavice, čiernu košelu a na tom zelený svetríka k tomu glády. zajtra odmietam vyjsť z domu, takže budú tepláky all day long a teším sa na to
@dzusik2024@19 no mne to moc nerezonovalo teda. Som staromódny čo sa oblečenia týka. Mokasíny so sukňou ? Ok ale tam biele ponožky nemajú čo robiť. To je na pokutu naozaj
@Dzusik2024@46 Neviem, som totiž to zaostalý a náročne sa mi reaguje, pretože mám klávesnicu zajebanú od slín. Pravdepodobne vo mne tento stav vyvolal tvoj do očí bijúci pičizmus.
Cele dni chodim v Evinom ruchu, ľudia sa pozerajú a chvália ma za to, aká som v ňom moderná a krásna. Páči sa im neuveritelne žiarivá farba a najmä to, že je slim fit. Material je na dotyk vláčny a mäkký. Lenže dotýkať sa nemôžu, iba pozerať. Vďaka Bohu, že to akceptujú. Stal ma majland.
Jo a ofsem, nechýbajú ozaj božské ponožky - biele, zase s malou milou dierkou na palci. Tento šik style samozrejme dopĺňa kabelka značky BriNC (len si to predstavte) je z toho najkvalitnejšieho igelitu, aký bol kedy vyrobený. Dokonalý outfit. Viem.
Zaver - nie je odev ako odev, obliekajte sa hlavne múdro, aby ste nebodaj v tomto počasí neprechladli.
@Dzusik2024@50 ani ty, aj keď bola medzi riadkami a nevyslovená.
Každopádne, mám lacné neznačkové modré rifle, nejaké random vans tričko, čiernu mikinu a starú pokreslenú rifľovú bundu. Plus ako vrchol nevkusu som bol celé ráno obmotaný v tmavej arafatke pretože udržuje príjemné teplo. Ponožky (to máš rád predsa) mám čierne, jednu svetlejšiu a druhú tmavšiu. Skladám ich totiž to zámerne do zlého páru. Trenírky mám modré ak záujem smeruje až tak ďaleko.
A teraz môj nevyslovený dotaz. Je tu úchylka na ponožky?
@Dzusik2024@52 Samozrejme, že nie je. Ale ber to pozitívne pretože dnes sme zažili konflikt na internete, ktorý obsahoval vulgarizmy, ponožky a hromadu zbytočného textu kedy sme si mohli napísať len čo nosíme a že máš rád socks. Takto to bolo s bonusom naviac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@ladydoga
@458katka
Holky aký máte outfit ?
Práve teraz čierna saténová nočná košeľa tak do polovice stehien, natáčky na hlave a saténový turban. Ale mala som dnes v práci oblečené čierne široké nohavice a čierny rolák, na tom svetrik a tmavomodrú bundičku.
mám z toho doteraz traumu
Jo a ofsem, nechýbajú ozaj božské ponožky - biele, zase s malou milou dierkou na palci. Tento šik style samozrejme dopĺňa kabelka značky BriNC (len si to predstavte) je z toho najkvalitnejšieho igelitu, aký bol kedy vyrobený. Dokonalý outfit. Viem.
Zaver - nie je odev ako odev, obliekajte sa hlavne múdro, aby ste nebodaj v tomto počasí neprechladli.
Každopádne, mám lacné neznačkové modré rifle, nejaké random vans tričko, čiernu mikinu a starú pokreslenú rifľovú bundu. Plus ako vrchol nevkusu som bol celé ráno obmotaný v tmavej arafatke pretože udržuje príjemné teplo. Ponožky (to máš rád predsa) mám čierne, jednu svetlejšiu a druhú tmavšiu. Skladám ich totiž to zámerne do zlého páru. Trenírky mám modré ak záujem smeruje až tak ďaleko.
A teraz môj nevyslovený dotaz. Je tu úchylka na ponožky?