ja s kamoškou sme ztade objednávali, všetko prišlo až na jednu vec za euro, takže to je jedno... oblečenie sa dá, až na to že veľkosti tak úplne nesedia, a horko ťažko sa do toho občas dá narvať... napríklad aj ocinovi som ztade objednávala tričko XL a mal ho skoro po kolená za to bolo úzke že ho ledva obliekol...a ešte elektronika sa tiež neoplatí, ako inak... kamoška má ztade MP3 a sú v nej len čínske pesničky a nejde tam nič iné dať obaly na mobily sú ale celkom fajn, tak isto aj prstene, a oblečenie v podstate tiež, až na tie veľkosti ktoré teda trochu no... a čo je dosť blbosť je, že peniaze dávaš predom... preto sme my ani neobjednávali za viac ako 10 eur naraz, radšej viac krát napísať ako naraz... ruku do ohňa za tú stránku nedám, ale teda v podstate prišlo všetko, až na tú jednu drobnú eurovú vec
ja som si z tade objednal uz daco, treba pozerat na hviezdicky a feedback. ono aj ked je to cina, tak niektore veci su tam celkom kvalitne, ved v cine sa aj tak vsetko vyraba
dlasie stranky: dx.com, ioffer.com
@chrome veci pri ktorých máš free delivery je poštovné zadarmo, čiže neplatíš nič je to pravda, len to fakt dobre pozri že je to zadarmo, ja som skoro objednala sukňu za 5 eur s poštovným 30 eur čo mi jaksi "ubehlo oko" a čakala som ako na čo...ono to chodilo postupne...také menšie veci chodili spolu v balíčku a tričko a tak prišlo samostatne, a celé to prišlo behom mesiaca... ale prvý raz som na skúšku objednávala len jeden prsteň, a keďže to bola len jedna vec tak to neposielali hneď a trvalo to až 3 mesiace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
dlasie stranky: dx.com, ioffer.com