Ahoj.
Mám 17 rokov, a včera pravdepodobne v rámci nejakej väčšej akcií mi dali mestskí policajti nafukat, a ja som nafukal 0.5. Aké následky môžu byť z toho? Hovorili mi ze to dajú nejakým úradom alebo socialke a po jeho rozhodnutí môžu predvolať mňa a/al
nič ti nespravia. Do školy ti nič nepríde, to len strašia (väčšinou). Mne ani rodičov oficiálne nekontaktovali ani nič. (neoficiálne prišla teta z úradu do maminej kozmetiky a rozprávala sa o tom s mamou zatiaľ, čo jej mama tvár čistila...)
a kamarátke, ktorá bola vtedy so mnou tiež nikdy nič nedošlo...
mne domov prisiel papier a predvolanie aby som aj s rodicmi prisiel na socialny urad. tam sa ma kapitanko pytal na moje zaluby atd, proste, ci som neni kokot a troska co pije len. uplna pohoda, do skoly neposielali nic.
ked si ja spomeniem, ze bezne v baroch som ako 17 rocny sa opijal, (2 x som narazil na hliadku, stale som povedal ze nemam obciansky, zjebali ma ale nedali pokutu), no ale ja som prisaham bohu pred 18 narodeninami mohol byt 100 x opity urcite.. dokonca prisaham bohu 16!!! 16 rocnemu my v tescu predali flasu, ani ich nenapadlo pytat obciansky..
tiež ma chytili v 17, nafúkal som 1.7, dosť dlhú dobu som chodil na také pekné posedenia k takej pani...na prvé musela prísť aj mama, ale inak nič...otázky, otázky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a kamarátke, ktorá bola vtedy so mnou tiež nikdy nič nedošlo...
najvtipnejšie na tom bola spolužiačka, ktorá pár týždňov pred osemnástkou nafúkala, lebo predtým ako išla do mesta pila doma s rodičmi
salene no..
skor sa pytal typek co tam bol tiez, ze co som pil, ked som fukol 1.9promile