po takých dvoch pivkách/ panákoch človek je otvorenejší, vrelejší, viac o sebe prezradí, co by možno, za iných okolností, nepovedal.
Ale, má to aj svoje mínusy, lebo práve alkohol znižuje hranice, takže aj celkom morálni ludia v reále stvárajú občas hlúposti, ked nemajú jasno v hlave..
Izdo, v niečom súhlasím. Ludia, hlavne takí hanblivejší, menej otvorení, sú skutočne v "dobrej náladičke" schopní všeličoho. Niekedy to je na prospech, inokedy nemusí byť. Niekedy to, čo vyvedú, je dobré, inokedy katastrofa.
Alkohol spaja ludi a ja patrim medzi viac menej hanblivky a vdaka alkoholu sa viem odviazat spoznat novych ludi prezit zaujimave chvile aj trapasi sa najdu ved to patry k tomu a alkohol je podla mna celkom v poho kym sa to neprezenie a nelieval by som ludom ktory su potom agresivny
presne ked sa opijem podavam si ruky z ludmi ktorich som v zivote nevidel a s kazdym kto je angazovany (lebo tu to chodi tak ze kde je flasa tam je 50 ludi sa bavim jak s najlepsimi kamosmi haluz to je
Alkohol je dobra vec a uplne suhlasim s tym ze len dodava odvahu(ludia maju gule na to co by za triezva nespravili), ale niekedy by to asi radsej robit nemali lebo sa to nie vzdy skonci dobre....ale aj tak pit sa predsa musiii
Alkohol je dobra vec? Co dobreho na alkohole vidite? Kolko krat ste si uz povedali pocas opice, ze uz nepijete heh.. radsej byt fetakom ako alkoholikom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
po takých dvoch pivkách/ panákoch človek je otvorenejší, vrelejší, viac o sebe prezradí, co by možno, za iných okolností, nepovedal.
Ale, má to aj svoje mínusy, lebo práve alkohol znižuje hranice, takže aj celkom morálni ludia v reále stvárajú občas hlúposti, ked nemajú jasno v hlave..
za normalnych okolnosti by to bola kopa prace a snahy...
a takto to bolo len par peknych teplych alkoholickych slov, a vsetko bolo
preto chcem vediet, ci aj ostatni maju podobny nazor...
urcite uznam aj to, ze rozdeluje, ale nie v takej miere, ako spaja
robia len to, na co v triezvom stave nemaju gule...
nemozes sa vyhovorit na to, ze si to nechcel urobit..chces to urobit, ale nemas na to gule..a to je zasadny rozdiel...
samozrejme ze aj nejaka hanba tam je , ale skor uz to je zabava..