@vlcica1989 našťastie nie z vlastnej skúsenosti, ale viem, že keď niekto berie antibiotiká a dá si hoci len malý pohárik alkoholu, tak je mu otrasne...a keď si tých pohárikov dá viac, tak sa pekne krásne vy... (snáď si vieš doplniť)
@dnbasser no záleží od toho, čo si za človeka ak si skúsený pijak, tak toho nezlomí nič... ja vravím o normálnych bežných ľuďoch, ktorí sem-tam aj takto nešťastne zaexperimentujú
@8 uplne inteligentne...ano riskovat svoje zdravie kvoli usetrenie za chlast..nie je to len o tom,ze skor zapise, je to nebezpecne, a nie ej to sranda..
@9 veď boli tam tie smajle... ono alkohol sám o sebe škodí zdraviu... a zas pochybujem, že antibiotika mu tiež pomáhajú... áno, možno vedia vyliečiť, ale organizmus zaťažujú... takže už keď sa pýtal čo s tými dvoma spolu, nech si chlapec dá
@koka jaj tie smajle som si nedomyslela ako zapor (teraz ich uz vacsina ludi dava furt)
ano zatazuju, ale aj vyliecia....no tak chlapec by skor mal sediet doma, alebo ist a pit len kofolu..ja by som neriskovala.
samozrejme ze znasobuje... sak na antibiotika sa pije malo lebo to znasobi ucinok, ved uz posraty paralen/ibalgin a alkohol je setriaca kombinacia pre penazenku...
ehm.. prečítaj si ten letáčik čo máš pri antibiotikách. Kde sa píše v žiadnom prípade nepiť.
Prečo ? Po prvé antibiotiká sú otrasné na pečeň čo ti chlast pekne znásobí. takže vitaj milá cirhóza..
Po druhé môžeš dostať alergické reakcie. Dokonca údajne aj pigmentové fľaky po tele. No blé.
Ale pokiaľ sa chceš lacno opiť. 2 polde a ideš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja na takéto somariny vravím - rob ako myslíš. uvidíš.
co sa tyka temy, nemiesat spolu, zatazove, namahave a nikto nechce byt dlhsie chory hadam nie?
ano zatazuju, ale aj vyliecia....no tak chlapec by skor mal sediet doma, alebo ist a pit len kofolu..ja by som neriskovala.
Prečo ? Po prvé antibiotiká sú otrasné na pečeň čo ti chlast pekne znásobí. takže vitaj milá cirhóza..
Po druhé môžeš dostať alergické reakcie. Dokonca údajne aj pigmentové fľaky po tele. No blé.
Ale pokiaľ sa chceš lacno opiť. 2 polde a ideš!