takze seci ma tu poznate to je jasne a chcem sa opytat alebo co vlastne chcem ... vcera som si vypil aj s dvomi kamaratmi no a dnes musim zas sa najebat inak by ma asi jeblo a teraz cely tyzden budem triezvy mozno si dam iba pivko cez tyzden alebo co ....
Všetkého sa dá zbaviť...môj oco si povedal, že prestane piť (ked pil, musel si aj zapáliť) ked som sa narodil a už sa toho drží skoro 18 rokov (ani pivo odvtedy nemal )...a momentálne volám s kamošom na skype, ktorý je alkoholik a odkazuje ti, že to je ako s luxusom...skúsiš niečo viac, potom nechceš o nič menej a bude sa to len stupňovať, dokým ti v tom nezabráni niečo, kvôli čomu si ochotný to zmierniť a vraj je to normálne aj u neho
@torpedo08 ...nie , nie je tu...išiel si ľahnúť lebo bol ako tvoj nick ...opitý ako torpédo (vtedy sa s ním dobre kecá, inač je to debil ked hrávame CS )
nemávam vôbec takéto hentie, väčšinou keď sa opijem tak je to tk nejak omyloma dosť zriedka....ale cigu som si dakedy musela dať raz do týždňa, potom mi to týždeň nechýbalo a potom som zas musela...čo by bolo vlastne celkom fajn ak by sa to vrátilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(rym )
ale nejaký nábeh tam asi predsa len je
k otázke, nemávam takéto obdobia, ja skôr preferujem prístup raz za čas sa dať poriadne dole a medzitým nič
a vyhovuje mi to
šetrím, nebýva mi často zle...